Πως θα σας φαινόταν; "Η πειθαρχική επιτροπή της μητρόπολης Θεσσαλονικής καλεί σε απολογία τον παπά Νίντζιο για την παρουσία του στην επίσημη πρώτη της


Υπερβολικό; Περίεργο; Μοναδικό; Στην Ελλάδα του 2009 είναι απλά πραγματικότητα!

Χωρίς το παραμικρό ίχνος υπερβολής οι δύο παπάδες που "αμάρτησαν" για την αγάπη τους στον ΠΑΟΚ δίνοντας το παρών στις εξέδρες της "Τούμπας" στην πρώτη προπόνηση του "δικεφάλου του βορρά" ενόψει της νέας σεζόν, κλήθηκαν σε... απολογία από από τις Μητροπόλεις τους.

Συγκεκριμένα ο ιερωμένος Χρήστος Νίντζιος θα "εξομοληγηθεί" το πάθος του στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, ενώ ο έτερος ιερωμένος θα απολογηθεί στον μητροπολίτη Ημαθίας.

Πάντως οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ δεν προτίθενται να αφήσουν την κατάσταση στο έλεος του Θεού.--------παίδες σαν χριστιανοί ορθόδοξοι μπορούμε να πάμε στον κάθε μητροπολίτη και να εκφράσουμε μεμονωμένα τα παράπονα μας..άσχετα με το τι θα κάνουμε οργανωμένα..ας καλούν για πειθαρχικά αυτούς που απαιτούν χρήματα για μυστήρια και όχι αυτούς που δείχνουν το "άλλο πρόσωπο" της εκκλησίας !!πιο φιλικό σε νέους και πιστούς...ΗΜΑΡΤΟΝ πια!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις