ΠΑΟΚ - Βέροια 3-0

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Βέροια με τους Μπίσεσβαρ, Περέιρα και Λέοβατς να ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους. Το SDΝΑ καταγράφει την ατομική κριτική των παικτών του Δικεφάλου.
ΓΛΥΚΟΣ: Υπήρχαν φάσεις που θα μπορούσε να «καθαρίσει» πιο εύκολα, ωστόσο προτίμησε να ρισκάρει διώχνοντας τη μπάλα με γροθιές. Σε γενικές γραμμές ήταν καλός.
ΛΕΟΒΑΤΣ: Από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ. Είχε δύο ασίστ, δεν απειλήθηκε αμυντικά και γενικώς πρόσθεσε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση
ΚΙΤΣΙΟΥ: Δεν φάνηκε όσο ο Λέοβατς, ωστόσο δεν έπαιξε και πολύ ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.
ΒΑΡΕΛΑ: Χωρίς να έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες, δεν υπήρχε προσωπική μονομαχία που να έχασε, έδειξε καλός δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και δείχνει πως θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ.
ΜΑΛΕΖΑΣ: Εύκολο απόγευμα. Η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν κινδύνευσε με τον Μαλεζά όποτε χρειάστηκε να δίνει τη λύση.
ΧΑΡΙΣΗΣ: Ετρεξε πολλά χιλιόμετρα, είχε κάποια αβίαστα λάθη, ωστόσο έδωσε λύσεις και αμυντικά και επιθετικά στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ.
ΣΑΚΧΟΦ: Βοήθησε αρκετά στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Ηταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης, ενώ έχασε και μία ευκαιρία να πετύχει γκολ.
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Πολύ καλή εμφάνιση. Επαιξε για πρώτη φορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ηταν μέσα στις φάσεις, είχε καλές μεταβιβάσεις, έπαιξε κάθετα, ενώ πέτυχε και ένα όμορφο γκολ.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Σε ρηχά νερά κινήθηκε και πάλι ο Αφρικανός. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα, ενώ έχασε μία καλή ευκαιρία να σκοράρει.
ΖΑΙΡΟ: Η αλήθεια είναι πως έψαξε πολλές φορές το κάτι παραπάνω. Δεν ήταν απλός στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να στερήσει από την ομάδα του κάποιες καλές στιγμές. Πάντως, η ασίστ που έδωσε στον Μπίσεσβαρ στο 3-0 ήταν όλα τα λεφτά και αναμφίβολα η καλύτερή του ενέργεια.
ΠΕΡΕΙΡΑ: Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Πέτυχε δύο γκολ. Ηταν μέσα στις φάσεις και αναμφίβολα πήρε σημαντική ψυχολογία, αφού τα γκολ πάντα βοηθούν έναν επιθετικό.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΒΕΛΛΙΔΗΣ: Είχε γενικώς ένα ξεκούραστο ημίχρονο. Δεν απειλήθηκε καθόλου, παρά μία κεφαλιά η οποία δεν βρήκε καν στόχο.
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Επαιξε περίπου ένα τέταρτο όταν όλα είχαν κριθεί, ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ: Είχε διάθεση, μπήκε στις φάσεις και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε.
ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Επαιξε σε μία άγνωστη θέση για τον ίδιο αυτή του αριστερού μπακ. Δε φάνηκε ιδιαίτερα, κράτησε ωστόσο τη θέση του και δεν υπέπεσε σε λάθη.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: Αρκετά κινητικός ο νεαρός μέσος. Είχε μία τελική στο παιχνίδι και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, όποτε αυτή τον χρειαστεί.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις