«Δεν έφυγα ποτέ από τον ΠΑΟΚ»


Ο Θόδωρος Ζαγοράκης επιστρέφει και πάλι στην ζωή των ΠΑΟΚτσήδων, καθώς αναλαμβάνει την προεδρία μετά τις 8 Ιανουαρίου. «Δεν έφυγα ποτέ από τον ΠΑΟΚ» δήλωσε στο “gazzetta.gr”, ο «Τέο». Ο Θόδωρος Ζαγοράκης μετά την απόφαση του να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου στις 8/10/09 επιστρέφει και πάλι στην θέση που του αρμόζει. Μετά από διαβουλεύσεις, βρέθηκε η φόρμουλα της επανόδου του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ. Η επίτευξη της συμφωνίας έγινε την Τετάρτη (16/12) και επικυρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (17/12), στο περιθώριο του γεύματος που δόθηκε για όλη την ομάδα.

Βρέθηκε και ο τρόπος ώστε να μην θιχτεί ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος με επιτυχία δουλεύει για το καλό του ΠΑΟΚ. Ο νυν πρόεδρος θα παραμείνει ως "παρά τω προέδρω" και ουσιαστικά ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει στην κορυφή της ηγεσίας του το δίδυμο Ζαγοράκη-Βρύζα. Η επιστροφή Ζαγοράκη θα γίνει επίσημα, με την ανανέωση της θητείας της διοίκησης και τη συμπλήρωσή της, από το Πρωτοδικείο, μετά τις 8 Ιανουαρίου του 2010. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ερωτηθείς από το “gazzetta.gr” για την επιστροφή του στην ΠΑΕ είπε: «Δεν έφυγα ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Ήμουν πολύ κοντά στην ομάδα, δίπλα στα παιδιά»

Στην Θεσσαλονίκη λέγεται πως την επάνοδο του «αρχηγού» επιθυμούν και οι υποψήφιοι επενδυτές. Είναι απαράβατος όρος για να βάλουν τα χρήματά τους στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ που θα ανοίξει σε λίγες ημέρες.

Βέβαια κάποια στιγμή θα πρέπει να εξηγήσει στους φιλάθλους τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση της παραίτησης. Αυτό πρέπει να το κάνει και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις