Κωδικός «Victor-y»


Οι πολλές απουσίες είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Χέρενφεϊν. Ο Βίκτορ Βιτόλο, με δηλώσεις του παραδέχτηκε πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα είναι σοβαρός, προσπαθώντας να αποφύγει τα λάθη του αγώνα με τη Βαλερένγκα.

«Να είμαστε το αφεντικό»

«Ολοι γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι», επισήμανε ο Βίκτορ Βιτόλο και πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι σε μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση κάθε ομάδα επιστρατεύει όλα τα πλεονεκτήματά της και παρουσιάζεται δυνατή, γιατί οι ποδοσφαιριστές έχουν κίνητρο. Εμείς παρουσιαζόμαστε με αυτοπεποίθηση, είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία και να δείξουμε από το πρώτο παιχνίδι ότι εμείς θα είμαστε το αφεντικό. Κι αυτό θα είναι σημαντικό και για τη ρεβάνς».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Βιτόλο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη φανέλα του Δικέφαλου και όχι αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Προσωπικά, έχω επιπλέον λόγο να περιμένω με ανυπομονησία το ματς με τη Χίρενφεϊν, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε κάποιο ευρωπαϊκό Κύπελλο. Την προηγούμενη φορά με τη Σανταντέρ είχαμε εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA, αλλά εκείνη την περίοδο πήρα μεταγραφή στη Θέλτα».

Ο Βίκτορ Βιτόλο με τον Πάμπλο Γκαρσία συνθέτουν το δίδυμο του ΠΑΟΚ ανασταλτικά στη μεσαία γραμμή και απ` ότι φαίνεται θα έχουν δύσκολο έργο στον αγώνα της Πέμπτης.

«Να δείξουμε αυτοσυγκέντρωση»

Σχετικά με τους Ολλανδούς είπε:
«Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Η Χέρενφεϊν είναι γρήγορη ομάδα και χρειάζεται να δείξουμε αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και διαβασμένοι».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις