Σαβίνι: «Με κέρδισε η εμπιστοσύνη»


Η εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο, ήταν ο κυριότερος λόγος που ο Μίρκο Σαβίνι αποφάσισε να αφήσει την Ιταλία και να συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο του βορρά». Ο Ιταλός αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, επισήμανε μεταξύ άλλων πως σημασία πλέον έχει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.Το να αφήσει κάποιος Ιταλός την πατρίδα του για να έρθει να παίξει ποδόσφαιρο στην χώρα μας δεν είναι κάτι συνηθισμένο, με τις εξαιρέσεις να είναι μετρημένες στα δάκτυλα των χεριών. Μία από αυτές τις εξαιρέσεις, είναι και ο Μίρκο Σαβίνι. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον δικέφαλο του βορρά»: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση για μένα να φύγω από τη χώρα μου, γιατί η Ιταλία είναι… Ιταλία. Όμως ο ΠΑΟΚ έδειξε να με εμπιστεύεται και μου πρόσφερε τριετές συμβόλαιο. Σημασία για μένα έχει να προσαρμοστώ. Η ομάδα μου αντιμετωπίζει αυτή την εβδομάδα τη Χέρενφεϊν για το Europa League και στη συνέχεια αρχίζει το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τις διαφορές του ελληνικού με το ιταλικό πρωτάθλημα: «Στην Ιταλία κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ενώ στην Ελλάδα το επίπεδο είναι κατά κάποιο τρόπο πιο χαμηλό.
Υπάρχουν 4-5 ομάδες μεγάλης δυναμικότητας, ωστόσο όλες οι ομάδες είναι μαχητικές και αν δεν είσαι προσεκτικός αντιμετωπίζεις κινδύνους. Οι οπαδοί δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, πραγματικά απίστευτη».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις