MILLA JOVOVICH: Απίστευτα sexy για τον Βρυζα!!


Είναι από τα πιο όμορφα «δώρα» τη Ουκρανίας προς τον κόσμο και παρά τα 33 της χρόνια παραμένει μια ...ανεκπλήρωτη φαντασίωση. Ο λόγος για την Μίλα Γιόβοβιτς που έκανε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση για το MAXIM (τεύχος Σεπτεμβρίου) και μας θύμισε πόσο απίστευτα σέξι είναι. Πόζαρε μπροστά στο φωτογραφικό φακό φορώντας ζαρτιέρες και προκλητικά εσώρουχα, όμως δυστυχώς για ορισμένους δεν έδειξε και πολλά από τα κάλλη της.
Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη γυναίκα. Γεννήθηκε στο Κίεβο, και το 1981 όταν ήταν πέντε χρονών μετακόμισε με την οικογένεια της στο Λος Άντζελες. Ένα χρόνο αργότερα οι γονείς της χώρισαν, και η μητέρα της Μίλα -μια θεατρίνα στο Κίεβο- αναγκάστηκε να δουλέψει ως καθαρίστρια για να εξασφαλίσει τα ως προς το ζειν. Για ένα διάστημα μάλιστα δούλεψε ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του σκηνοθέτη Μπράιαν Ντε Πάλμα.

Ο πατέρας της καταδικάστηκε για απάτη και πέρασε πολλά χρόνια έγκλειστος. Αποφυλακίστηκε μετά από 20 χρόνια στη φυλακή με τη Γιόβοβιτς να δηλώνει ότι «η φυλακή του έκανε καλό. Τον έκανε καλύτερο άτομο δίνοντας του την ευκαιρία να σταματήσει και να σκεφτεί». Η Μίλα ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 11 ετών, όταν ο διάσημος φωτογράφος Ρίτσαρντ Άβεντον τη συμπεριέλαβε σε μια σειρά διαφημίσεων της Revlon. Από τότε οι μετοχές της εκτοξεύθηκαν στα ύψη και έκλεισε συμβόλαια με τις μεγαλύτερες εταιρίες μόδας και καλλυντικών παγκοσμίως.

Η καριέρα στο σινεμά

Υπήρξε από τα ομορφότερα και πλουσιότερα μοντέλα του κόσμου. Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές (Versace, Donna Caran) έπιναν νερό στο όνομα της όμως η ίδια γρήγορα απαρνήθηκε τις πασαρέλες και έστρεψε το ενδιαφέρον της στο χώρο της 7ης τέχνης. Ανήκει στο γκρουπ των πρώην μοντέλων που παρατώντας το μόντελιγκ έκαναν πετυχημένη καριέρα στο σινεμά όπως οι Σαρλίζ Θερόν, Αντζελίνα Τζολί και Κάμερον Ντίαζ.
Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στο ριμέικ της "Επιστροφής στη Γαλάζια λίμνη" (1991), όπου περισσότερο συγκίνηση με την εμφάνιση της παρά με το υποκριτικό της ταλέντο. Το βιογραφικό της ως ηθοποιού περιλαμβάνει ταινίες όπως το «5th Element» με τα εκπληκτικά κοστούμια του Ζαν Πολ Γκοτιέ και συμπρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις, η "Ιωάννα της Λορένης", το «Chaplin» με συμπρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και το «Resident Evil», στα γυρίσματα του οποίου γνώρισε τον μετέπειτα σύντροφο της Πολ Αντερσον. Αυτό το διάστημα προωθεί τη νέα της ταινία “The Perfect Getaway”, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Στιβ Ζαν.

Ο γάμος για χάρη του παιδιού
Είναι ζευγάρι με τον Άντερσον τα έξι τελευταία χρόνια και έχουν κι ένα παιδί, την 21 μηνών Έβερ. Η Γιόβοβιτς πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί για χάρη της κόρης της. «Είμαστε μαζί με τον Πολ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχουμε μιλήσει λίγες φορές για γάμο, αλλά δεν είμαστε από τους ανθρώπους που δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτόν. Πήραμε τώρα την απόφαση να παντρευτούμε λόγω του παιδιού. Για να μην έχουμε ένα μπα...ρδο να τριγυρνάει μέσα στο σπίτι μας».
Η 33χρονη λατρεύει το ρόλο της ως μητέρα και λέει ότι το μεγάλωμα του παιδιού της την έκανε να επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα στη ζωή. «Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο για μένα πια. Μια ολόκληρη ζωή ψάχνεις να βρεις μια ταυτότητα και στη συνέχεια γίνεσαι μητέρα και αλλάζουν όλα. Την καριέρα μου στο σινεμά, το μόντελιγκ, όλα θα τα παρατούσα για χάρη της κόρης μου», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Η Μίλα θα παντρευτεί τον καλό της στις 22 Αυγούστου στο σπίτι της στο Χόλυγουντ. Η εντυπωσιακή σταρ αποκάλυψε πως το νυφικό της δεν θα φέρει την υπογραφή κάποιου διάσημου σχεδιαστή μόδας αλλά θα το σχεδιάσει η ίδια... Θα θυμίζει όπως λέει τη δεκαετία του ’60, καθώς θα είναι ένα καυτό μίνι.

Επειδή τα λόγια φαντάζουν πραγματικά φτωχά για αυτή την καυτή Ουκρανή σας αφήνω να θαυμάσετε τις φωτογραφίες της. Και δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα προσωπικά δε μου προξενεί καμία απολύτως εντύπωση που το Χόλιγουντ έκανε χώρο για την μεγαλειότητα της. Το αξίζει και με το παραπάνω...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις