Επιχείρηση «Ψυχολογία»


Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης παραβρέθηκε τη Δευτέρα στην προπόνηση της ομάδας ενόψη του αγώνα με τη Χερενφέιν. Ο Ζαγοράκης αν και δε συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές ή με τον Φερνάντο Σάντος προσπάθησε να κρατήσει τους παίχτες συγκεντρωμένους στο έργο τους για το ματς της Πέμπτης.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αυτή τη φορά δεν πέρασε από τη Σουρωτή τυπικά για να χαιρετίσει. Αντιθέτως δεν έχασε λεπτό από τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο πρόεδρος του Δικέφαλου του Βορρά, βέβαια, απέφυγε να μιλήσει με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές ή με τον Σάντος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ συζήτησε περισσότερο με τον Ζήση Βρύζα και το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους προσπαθούν να διατηρήσουν συγκεντρωμένους τους παίκτες της ομάδας ενόψει των κρίσιμων αγώνων.

Οι μεταγραφές ήταν το κύριο θέμα της συζήτησης τους, φυσικά με την προϋπόθεση πως η ομάδα θα μπορέσει να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, γεγονός που θα φέρει χρήματα στα ταμεία και συνεπώς να ανοίξει ο δρόμος για ενίσχυση. Aμφότεροι έχουν αποφανθεί να κινηθούν για άλλη μία μεταγραφή

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να εξασφαλίσει την Πέμπτη σκορ πρόκρισης, η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί άμεσα. Αν όχι, η μεταγραφή θα γίνει μετά τις 27 Αυγούστου και μάλλον θα αφορά μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή με έφεση στο σκοράρισμα.

*Μαζί με τους Ζαγοράκη και Βρύζα ήταν και οι Παναγιώτης Ποικιλίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, οι οποίοι ως μέλη της διοίκησης παραβρέθηκαν εκεί και για να παρακολουθήσουν την προπόνηση, αλλά κυρίως για να είναι σε θέση να βοηθήσουν εφόσον κάτι χρειαστεί.

Ολοι στον ΠΑΟΚ βρίσκονται κοντά στην ομάδα και προσπαθούν να ανεβάσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Δικέφαλου ενόψει των δυο κρίσιμων αναμετρήσεων με τη Χερενφέιν. Η αλήθεια είναι ότι και οι παίχτες έχουν υψηλό κίνητρο, αφού τα μπόνους που έχουν οι περισσότεροι στα συμβόλαιά τους θα είναι υψηλά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις