Κληρώνει για τρεις


Ο ΠΑΟΚ μπάινει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Χίρενφεϊν και αυτό που περιμένει ο Φερνάντο Σάντος είναι να δει τι θα γίενι με τους Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Ολιβιέ Σορλέν και Τζόε Μπιζέρα.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει τη Δευτέρα στις προπονήσεις, αλλά το μυαλό του Φερνάντο Σάντος ταξιδεύει αλλού. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που ανανέωσε με τον Δικέφαλο έως το 2012, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, θα μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τη Χίρενφεϊν τους Σορλέν, Μουσλίμοβιτς και Μπιζέρα.

Ο Γάλλος ένιωσε σφίξιμο στους προσαγωγούς και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Το ίδιο κρίσιμη είναι και η ημέρα για τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε πιο έντονο ρυθμό. Αν τα καταφέρει χωρίς προβλήματα, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Σχετικά με τον Μπιζέρα, αναμένεται να ανεβάσει ρυθμό και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να τον υπολογίζει. Σίγουρα εκτός μάχης είναι οι Γιώργος Φωτάκης, Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα δηλωθεί ο Βερόν στη θέση του Φωτάκη.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Τη Δευτέρα, εξάλλου, κυκλοφορούν τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον αγώνα με τους Ολλανδούς. Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 10.00 και θα λειτουργούν μέχρι τις 17.00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα είναι ανοιχτά μέχρι την έναρξή του. Οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από 20 ευρώ στη θύρα 4, 25 ευρώ στη θύρα 7, 40 ευρώ στις θύρες 5 και 6, 60 ευρώ στις θύρες 2 και 3 και 80 ευρώ στη θύρα 1.

Γύρισε ο κατάσκοπος

Την Κυριακή (16/8) επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο σκάουτ του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Σάντος, που παρακολούθησε τη Χίρενφεϊν κόντρα στη Βίτεσε. Τη Δευτέρα θα ενημερω΄σει για αυτά που είδε, τον Φερνάντο Σάντος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις