Προβλήματα ενόψει Χέρενφεϊν


Σε ρυθμούς...Χέρενφεϊν κινείται ο ΠΑΟΚ μετά το ρεπό της Κυριακής και τα προβλήματα δε λείπουν. Η κρίσιμη αναμέτρηση με την ολλανδική ομάδα για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Europa League διεξάγεται την Πέμπτη (20/8, 20.00) στην Τούμπα που αναμένεται να είναι κατάμεστη.Το σημερινό πρόγραμμα του Δικεφάλου στη Σουρωτή περιελάμβανε μια προπόνηση με ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Πριν από την προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ολιβιέ Σορλέν και τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Γάλλος έκανε μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι έχει ένα οίδημα στον προσαγωγό, ενώ ο Πολωνός δοκίμασε να προπονηθεί αλλά οι ενοχλήσεις στο μετατάρσιο δεν του επέτρεψαν να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα.

Απόντες θα είναι και οι τραυματίες Φωτάκης, Κοντρέρας, Αραμπατζής, ενώ αμφίβολος (αλλά μάλλον θα δώσει το "παρών") είναι ο Τζο Μπισέρα. Το καλό νέο είναι πως ο Μουσλίμοβιτς φάνηκε έτοιμος και καθαρά για προληπτικούς λόγους αποχώρησε στο δεύτερο μέρος του διπλού.

Η αποστολή της Ολλανδικής ομάδας θα φτάσει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί το βράδυ στις 8 μ.μ. στο γήπεδο της Τούμπας.

Η προγραμματισμένη ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από την ειδική επιτροπή της ΚΕΔ, υπό τον Κύρο Βασσάρα, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τρίτη πριν την πρωινή προπόνηση, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Τα εισητήρια για τον αγώνα με τη Χέρενφειν
Από σήμερα Δευτέρα διατίθενται και τα 4600 εισιτήρια του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και την Πέμπτη από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1: 80 €, Θύρες 2, 3: 60 €, Θύρες 5, 6: 40 €, Θύρες 4, 4α: 20 €, Θύρες 7, 7a: 25 €

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις