ΠΑΟΚ: Σενάρια για Λούσιους


Την περίπτωση απόκτησης του Τεό Λούσιους φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Ο 32χρονος Ολλανδός δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Φέγενορντ, προτάθηκε στο Δικέφαλο του Βορρά και ο ίδιος φέρεται ανοικτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο τρεις φορές διεθνής άσος αγωνίστηκε από το 1998 έως το 2006 στην Αϊντχόφεν και την τελευταία τριετία στη Φέγενορντ. Την περασμένη περίοδο είχε 18 εμφανίσεις με το σύλλογο του Ρότερνταμ, ενώ πέρυσι και πρόπερσι είχε 29 και 27 συμμετοχές αντίστοιχα.

Ελπίδες για Μουσλίμοβιτς

Χαμόγελα αισιοδοξίας στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς και απλά προφυλάχθηκε στο τελευταίο κομμάτι της. Έτσι, είναι πολύ πιθανό ο Βόσνιος επιθετικός να ενισχύσει την ομάδα την Πέμπτη, στον αγώνα απέναντι στην ολλανδική Χέρενφεϊν, για τα πλέι οφ του Europa League. Αντίθετα, τα μηνύματα δεν είναι θετικά για Σορλέν, Σνάουτσνερ.

Πριν την προπόνηση, ο Φερνάντο Σάντος με τη βοήθεια του βίντεο μίλησε για θέματα τακτικής στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δούλεψαν πάνω σε αυτά και στο γήπεδο, όπου και έπαιξαν δίτερμα.

Ο Μουσλίμοβιτς «έβγαλε» το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και προφυλάχθηκε στο τέλος. Από την άλλη μεριά, ο Σορλέν έκανε μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι έχει ένα οίδημα στον προσαγωγό, ενώ ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά οι ενοχλήσεις στο μετατάρσιο δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα. Πάντως είναι πολύ πιθανό αμφότεροι να αγωνιστούν. Τέλος, οι Φωτάκης, Αραμπατζής, Μπιζέρα και Κοντρέρας ακολούθησαν ο καθένας ατομικό πρόγραμμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις