Παραμένουν τα προβλήματα ενόψει Χέρενφεν

Με τα προβλήματα τραυματισμών να παραμένουν συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την ολλανδική Χέρενφεν για τη φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Φερνάντο Σάντος είδε για μία ακόμα μέρα αρκετούς από τους παίκτες του να μην μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της ομάδας με τον Πορτογάλο να έχει πλέον ισχυρούς "πονοκεφάλους" όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας για την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Μπιζέρα, Σορλέν και Σνάουτσνερ δεν ξεπέρασαν τα προβλήματά τους με τους δυο πρώτους να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και οι Αραμπατζής, Φωτάκης, ενώ ο Σνάουτσνερ έκανε πρόγραμμα θεραπείας, αδυνατώντας να μπει στο ομαδικό αγωνιστικό πρόγραμμα.

Με βάση τα παραπάνω, ο τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά", ελλείψει άλλης λύσης, θα χρησιμοποιήσει στην θέση του δεξιού αμυντικού τον Μίρκο Σαβίνι, ενώ αναμένετια να παρατάξει τους Μαλεζά και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Λίνο θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Χαλκιάς στα γκολποστ.

Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι να ξεκινήσουν είναι οι Πάμπλο Γκαρσία και Βιτόλο ενώ το ρόλο του επιτελικού θα αναλάβει ο Ίβιτς. Όσον αφορά την επιθετική γραμμή οι Φιλομένο, Κονσεϊσάο και Μουσλίμοβιτς θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν το βάρος της πίεσης απέναντι στην ολλανδική άμυνα, που θα πατήσει Ελλάδα το μεσημέρι (14:00) της Τετάρτης.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με μία πρωινή προπόνηση (09:30).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις