Ουσιαστικός ο ΠΑΟΚ, άλωσε το Παγκρήτιο





Ο Βλάνταν Ιβιτς απέδειξε πάλι ότι είναι καθοριστικός για τον φετινό ΠΑΟΚ. Σε ρόλο Αγιου Βασίλη, δώρισε δυο γκολ στους Αραμπατζή και Βιεϊρίνια και βοήθησε την ομάδα να φύγει με το διπλό από το Παγκρήτιο. Ο Δικέφαλος ρέφαρε για την απώλεια των δύο βαθμών στην Καβάλα, επεδίωξε την ουσία, επικράτησε με 0-2 και πιστοποίησε ότι βρίσκεται ένα επίπεδο παραπάνω από τις ομάδες που τον καταδιώκουν.
Ο Φερνάντο Σάντος επέμεινε στο αγαπημένο του 4-2-3-1, με μοναδική αλλαγή, σε σχέση με την αναμέτρηση στην Καβάλα, την τοποθέτηση του Μαλεζά στο πλάι του Τσιρίλο. Μάλιστα, ο τραυματισμός του Ιταλού ανάγκασε τον Πορτογάλο τεχνικό να εμπιστευτεί τον έτερο Ιταλό της ομάδας, Μίρκο Σαβίνι. Ο οποίος, όμως, αργότερα τραυματίστηκε κι έτσι ο Ιβηρας τεχνικός αναγκάστηκε να περάσει στο παιχνίδι τον Πάμπλο Κοντρέρας, που υπέφερε από ζαλάδες.
Το πρώτο ημίχρονο, λοιπόν, ήταν άνευρο χωρίς πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο ΠΑΟΚ απείλησε δυο φορές, με τους Σορλέν και Ιβιτς, στο 19’ και στο 22’, αντίστοιχα, όμως δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Η απάντηση του Εργοτέλη ήρθε δια ποδός Μπούντιμιρ, στο 32’, αλλά ο υψηλόσωμος φορ αιφνιδιάστηκε προ του Χαλκιά. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στους Κρητικούς. Τρία λεπτά πριν τη λήξη, ο Φραγκουλάκης σούταρε από ευνοϊκή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 52’, ο Ιβιτς βρήκε τον Αραμπατζή, εκείνος ελίχθηκε ωραία στην περιοχή των γηπεδούχων και με έξοχο σουτ νίκησε τον Αθανασίου, ανοίγοντας το σκορ και πιστοποιώντας την έξοχη αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Ο Δικέφαλος ήταν αποφασισμένος να πάρει αυτό που η τύχη τού στέρησε στην Καβάλα. Στο 65ο λεπτό, ο Ιβιτς ήταν και πάλι ο δημιουργός με δράστη αυτήν τη φορά τον Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος δέχτηκε την κάθετη πάσα του Σέρβου και με κοντινό πλασέ κλείδωσε τη.
Ο ΝΕΟΣ "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ"

Στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη είναι αφιερωμένος ο νέος "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ του ΒΟΡΡΑ", που κυκλοφορεί σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου - Γιγαντροαφίσα ο ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ - Ακόμη, αναλυτική παρουσίαση όλων των αγώνων όλων των ομάδων του ΠΑΟΚ σε όλα τα σπορ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις