Σάντος: «Έδειξαν αλαζονεία»

Σάντος: «Έδειξαν αλαζονεία»
Με τους παίκτες του που όπως και ο ίδιος τόνισε, έδειξαν αλαζονεία, τα έβαλε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος δεν έχει μάθει να κρύβεται ούτε στα εύκολα, αλλά ούτε και στα δύσκολα. Ο Πορτογάλος στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης καταφέρθηκε εναντίον των ποδοσφαιριστών του, λέγοντας πως έδειξαν αλαζονεία. Αναλυτικά ο Σάντος ανέφερε: «Ήταν μια δίκαιη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς το κάναμε ακόμα πιο δύσκολο από τα λάθη μας. Τραυματίστηκε ο Φιλομένο με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε σε αναγκαστική αλλαγή και οι παίκτες μου στη συνέχεια έδειξαν αλαζονεία. Κάναμε παιδικά λάθη τα οποία θα μας στοίχιζαν ακριβά. Παρότι παίζαμε με δέκα παίκτες βρήκαμε τα στοιχεία, ενώ ο Αστέρας δεν έφτασε στην εστία μας ποτέ άλλοτε εκτός από μια φορά με αξιώσεις. Ο αντίπαλος παρά το ότι είχε τον ανούσιο έλεγχο του αγώνα εμείς δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες για γκολ. Η ομάδα μου αντέδρασε σωστά στα προβλήματα».

Εκνευρισμένος με τον Βιεϊρίνια και τον τρόπο, με τον οποίο αντέδρασε και εξήγησε ότι: «τα λάθη του παρελθόντος δεν πρέπει να τα επαναφέρουμε και πάλι».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις