Σάντος: «Δεν υπάρχει λογική»

Για αρνητική εμφάνιση της ομάδας του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο τεχνικός του δικεφάλου του Βορρά, Φερνάντο Σάντος ενώ εστίασε την προσοχή του και σε αποφάσεις του διαιτητή Σπάθα, τονίζοντας πως κάποια πράγματα δεν έχουν λογική.


Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος επισήμανε: «Ήταν ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε πάρα πολύ νωρίς από κίτρινη κάρτα στα 30'' και η ομάδα μου είχε μία νευρικότητα. Ο Άρης από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως δεν ήμασταν ήρεμοι και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων πετυχαίνοντας κι ένα γκολ. Εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε έχοντας κάποιες δυσκολίες. Σε ένα παιχνίδι πολύ μπερδεμένο και δεχόμενοι πολλές κίτρινες κάρτες.  

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να τους κάνουμε να σκεφτούν μόνο το παιχνίδι και το τι έπρεπε να κάνουν. Μπήκαμε καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί που μπορούσαμε να κάνουμε κάτι δεχθήκαμε ένα πολύ καλό γκολ από τον Κάμπορα, όπου φέρουμε και εμείς κάποια ευθύνη. Το παιχνίδι όμως στην συνέχεια πέρασε στην ιστορία γιατί ήρθαν και οι αποβολές και δεν μπορούσαμε πλέον να κάνουμε κάτι».  

Για την εμφάνιση της ομάδας του σημείωσε: «Η ομάδα ουσιαστικά μπήκε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και ποτέ δεν μπόρεσε να γίνει πιεστική και να έχει την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία της κι αυτό γιατί όταν είχαμε την μπάλα την χάναμε πάρα πολύ εύκολα».  

Για την κίτρινη κάρτα στον Πάμπλο Γκαρσία στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είπε: «Δεν έχω δει ποτέ στα 30'' να βγαίνει κίτρινη κάρτα επειδή ένας παίκτης δίνει την μπάλα στον αντίπαλο. Για ποιο λόγο; Και δύο κόκκινες κάρτες χωρίς καμία στον Άρη; 

Δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από την διαιτησία αλλά υπάρχουν και πράγματα που δεν έχουν καμία λογική. Υπήρχε μία διαφορά όσον αφορά το κριτήριο μεταξύ των δύο ομάδων. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρω να το αναγνωρίζω. Εμείς δώσαμε συγχαρητήρια στον Άρη που μας μπλόκαρε πολύ καλά».

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις