Το «φλερτ» Ουντινέζε με Βιεϊρίνια και οι δηλώσεις Σαβίνι

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι είχαν… κουράσει με τις φημολογίες - πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση του Βιεϊρίνια και τη μεταγραφή του στην Ουντινέζε. Τότε όλοι τον προόριζαν για αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσεζ. Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός κατέληξε στην «Μπάρτσα», αλλά ο Πορτογάλος δεν πήγε στο Ούντινε.

Οι φήμες είχαν φουντώσει, ιδιαίτερα μετά τον αποκλεισμό της Ουντινέζε από το Τσάμπιονς Λιγκ και τον υποβιβασμό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Για παράδειγμα ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «newnotizie.it» ανέφερε ότι οι Ιταλοί θα ξοδέψουν 6 εκατομμύρια ευρώ για τον Βιεϊρίνια. Τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Βέβαια δεν αποκλείεται να προχωρήσει το θέμα μετά τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «32». Ο πρώην συμπαίκτης του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, Μίρκο Σαβίνι μίλησε σε ορισμένα ιταλικά ΜΜΕ και εκτός από το γεγονός ότι σκιαγράφησε τον «Δικέφαλο», είπε για τον Πορτογάλο ότι «όσοι στην Ιταλία νομίζουν πως θα είναι ένα… πικ νικ της Ουντινέζε βρίσκονται σε λάθος δρόμο. Είναι μια συμπαγής ομάδας ο ΠΑΟΚ. Το κλειδί του είναι ο Βιειρίνια και στη μέρα του είναι πολύ επικίνδυνος. Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας παίζει με αντεπιθέσεις».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις