ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...

Για όσους αντιΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ελάχιστους ενοχλήθηκαν όπως μας ενημερώσαν φίλοι και γνώστοι ότι ενόχλησε η τοποθέτηση του συνδέσμου για προστάσια του Π.Α.Ο.Κ. και στήριξη , σας την παραθέτουμε ξανά να την διαβάσετε αφού είστε τόσο φανατικοί αναγνώστες της ιστοσελίδας μας. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι εμείς διαθέτουμε έναν μικρό η μεγάλο σύνδεσμο ( δεν έχει σημασία όπως το δει ο καθένας ) με 250 προπληρώμενα μαζικά εισιτήρια διαρκείας στο τμήμα ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο.Κ. και άλλα τόσα μεμονώμενα και ευχαριστούμε που ασχολείστε μαζί μας και βοήθατε στους αγώνες, στα συλλαλητήρια, στις πορείες, στις κινήσεις για τους φυλακισμένους, στις μηχανοκίνητες πορείες κτλ.

Όπως επίσης και προπλήρωμενα 100 διαρκείας στο τμήμα μπάσκετ όπως και σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Όσο για την εκπομπή πολύ θα θέλατε να βρίσκεται κάπου αλλού και παρακαλούσατε γι αυτό με βάση τα τεράστια νούμερα που είχε και έχει και γνωρίζοντας εσείς καλύτερα από τον καθένα πως τα έσοδα όλα πηγαίνανε μόνο σε φιλανθρωπίες και μόνο εκεί παρούσια πολλών μαρτύρων...

Καλή αναγνώση στην ιστοσέλιδα μας ευχόμαστε που ξεκίνησε από το 0 και ξεπερνάει πλέον καθημερινά τις 15.000 διαφορετικές επισκέψεις...

Αν πάλι θέλετε πόλεμο, πολύ ευχαρίστως ...

Όσο για το cd της χθεσινής εκπομπής και οι αναφορές μας στον Παύλο Ψωμιάδη που κατέστρεψε χιλιάδες οικογένειες και έφαγε μέσω της ASPIS πολλά εκατ. ευρώ φυσικά και είναι όποτε θέλετε στην διαθέση σας...( άλλωστε χατήρια δεν χαλάμε ) !!!

Αυτά τα ολίγα περιμένοντας ο Π.Α.Ο.Κ. να αποκτήσει τα δικά του Μ.Μ.Ε. και να έχει την αντιμετώπιση που του αξίζει από όλους και όχι απλά κάποια παιδιά και δημοσιογράφους του Π.Α.Ο.Κ. που προσπαθούν μέσα στα Μ.Μ.Ε. της πόλης να προβάλουν σώστα τα τμήματα του σύλλογου μας και που τους αξίζει ένα μπράβο.




ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

Ο Π.Α.Ο.Κ. έχασε 2 ακόμη βαθμούς για το πρωτάθλημα μετά από την καταφανέστατη κλοπή των Κύρκου και Παπαχαραλάμπους. Οι συνεχιζόμενες διαιτητικές σφαγές, προερχόμενες από τα γνωστά κέντρα των αποφάσεων, έχουν πλέον στόχο την εξόντωση του συλλόγου μας. Γνωρίζουν πως βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης, το κλίμα δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να στοχοποιήσουν τον Π.Α.Ο.Κ. και να τον βγάλουν έξω από το παιχνίδι οριστικά με υπόγειο πόλεμο. Γιατί το παρασκήνιο είναι αυτό που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία. Το σχέδιό τους απλό. Να απογοητευτούν οι διοικητικές κεφαλές του συλλόγου μας και να οδηγηθούν σε παραίτηση κάτω από την πίεση του κόσμου και των ραδιοφωνικών παραγωγών. Η πρόσληψη του Βασίλη Γκαγκάτση ως εκτελεστικό διευθυντή στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. είχε προκαλέσει τον φόβο στα κέντρα των αποφάσεων μιας και ο Π.Α.Ο.Κ. ισχυροποιούνταν πάρα πολύ. Έτσι, με συνεχείς διαιτητικές σφαγές κατάφεραν να βγάλουν από την μέση ένα στήριγμα του Θοδωρή Ζαγοράκη και τον οδήγησαν σε παραίτηση.

Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Ο Π.Α.Ο.Κ. οφείλει να μείνει ενωμένος σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να βγει ενισχυμένος έναντι των αντιπάλων μας που εργάζονται υπόγεια και βρώμικα. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που θέλαμε, αλλά ο Θοδωρής Ζαγοράκης, παρά την πίκρα του για το κακό ξεκίνημα της ομάδος, γνωρίζει πως δεν είναι μόνος. Έχει όλον τον κόσμο μαζί του σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που ανέλαβε. Και όλα αυτά δεν είναι απλά λόγια αλλά πράξεις. Μπορεί το κλίμα να είναι κακό μέσα στην ομάδα, μπορεί απέναντί μας να έχουμε αντίπαλο τον Γολιάθ, ουσιαστικά όλον τον κρατικό μηχανισμό, αλλά εμείς ενωμένοι μόνο θα μπορέσουμε όχι απλά να συνεχίσουμε να υπάρχουμε αλλά να βγούμε νικητές από την μάχη.

Φυσικά, ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει απέναντί του μόνο τα κέντρα των αποφάσεων που εδρεύουν και δρουν στην Αττική, αλλά και συγκεκριμένα τοπικά μέσα τα οποία μέσα από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και ορισμένους δημοσιογραφίσκους δημιουργούν και συντηρούν αυτό το κλίμα μιζέριας, γκρίνιας και διχόνοιας δυσχεραίνοντας το έργο των ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά για τον Π.Α.Ο.Κ. Ο Π.Α.Ο.Κ. διοικείται από τους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά γι αυτόν και όχι από τα ραδιόφωνα, όχι από τις εφημερίδες, όχι από ανθρώπους που έχουν ξεχάσει -αν είχαν γνωρίσει ποτέ- κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Είναι ολοφάνερα κάποια λάθη που έγιναν στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Αλλά ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. δεν ανέχεται συμπεριφορές από πρόσωπα και ποδοσφαιριστές της ομάδας του που θίγουν το σύλλογο, την ιστορία και την αξιοπρέπειά του και χαλάνε το κλίμα των αποδυτηρίων. Είναι ευθύνη της διοίκησης η πάταξη αυτών των φαινομένων και οποιαδήποτε απόφαση που σίγουρα θα προστατεύει τα συμφέροντα του συλλόγου θα στηριχτεί από τον κόσμο της ομάδας. Προπονητής και απόλυτο αφεντικό των αποδυτηρίων είναι μόνον ο Fernando Santos, κανένας άλλος που εξαιτίας της προσωπολατρίας που δείξαμε καθ όλη την διάρκεια της περσυνής χρονιάς φέρονται με αλαζονεία στον σύλλογο.

Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου και τις αστείες δηλώσεις του κ. Ιωαννίδη λίγες μέρες πριν τις εκλογές, η θέση του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ. είναι σαφής. Υποδείξεις δεν δεχόμαστε από κανέναν. Το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ., όταν αποφασιστεί να γίνει, θα επιλεγεί για το που θα κατασκευαστεί από τον ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. και από κανέναν εκτός της οικογένειας του συλλόγου μας. Το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. δεν πρόκειται να βγει από την πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και να το επιθυμούν ή κάποιοι. Το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. θα γίνει είτε στην Τούμπα, είτε στο χώρο της ΔΕΘ είτε στον χώρο των Πανεπιστημίων. Ο Π.Α.Ο.Κ. , όσον αφορά τα χρέη προς το δημόσιο, θα πληρώσει αυτά που χρωστάει. Δεν ζητάει διαγραφή ούτε χάρισμα των χρεών όπως έγινε στις υπόλοιπες ομάδες. Ήταν η ίδια η Πολιτεία που δημιούργησε τα χρέη με τους ανύπαρκτους ελεγκτικούς μηχανισμούς και είναι η ίδια που θα λύσει το ζήτημα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που υπάρχει υγεία στον σύλλογο. Το κλείσιμο της ΑΣΠΙΣ του Ψ'ωμιαδη έρχεται να μας θυμίσει από παλιά τι άνθρωποι διοικούσαν ή προσπάθησαν να διοικήσουν τον σύλλογό μας. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όταν οι άλλοι στα δύσκολα λιποτακτούν, εμείς δυναμώνουμε, όταν οι άλλοι διχάζονται, εμείς συσπειρωνόμαστε ακόμη πιο πολύ γύρω από την ομάδα. ΠΑΟΚτσή μην αφήσεις να καταστρέψουν τα όνειρά μας για έναν ισχυρό Π.Α.Ο.Κ Προστάτεψε την ομάδα, στήριξε τους ανθρώπους που μοχθούν για τον σύλλογο, στήριξε τον Π.Α.Ο.Κ.!!.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις