Υποδοχή... ηρώων!



Στις αποσκευές δεν υπήρχε καμία κούπα. Όμως η νίκη μέσα στο Καραΐσκάκη έφτανε για να εξιτάρει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και να κατακλύσουν το αεροδρόμιο της Μίκρας για να υποδεχθούν την αποστολή! Τι κι αν η ώρα ήταν προχωρημένη. Τι και αν το κρύο δεν... αστειεύεται. Το γκολ του Εντίνιο που έδωσε μια ιστορική νίκη για τον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού ήταν ικανή να αφήσει στην άκρη όλα τα άλλα. Περισσότεροι από 1500 φίλοι του «δικεφάλου» βρέθηκαν μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο της Μίκρας για να υποδεχθούν και να αποθεώσουν τους παίκτες για το μεγάλο αποτέλεσμα που έφεραν το βράδυ της Κυριακής.
Όλοι οι παίκτες αλλά και ο Σάντος... σηκώθηκαν στα χέρια, όταν έφτασαν στις 00.30μ.μ αλλά την μερίδα του λέοντος πήρε ο Εντίνιο, που πέτυχε το «χρυσό» γκολ του ΠΑΟΚ! Τα καπνογόνα και τα συνθήματα είχαν την τιμητική τους, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν μεγάλη προσπάθεια ώστε τα μέλη της αποστολής να πάνε στο πούλμαν!

Ζαγοράκης: Ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε

Περιχαρής ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πανευτυχείς ήταν και οι παίκτες του δικεφάλου του Βορρά.


«Σήμερα είδαμε την ομάδα εκεί που την ονειρευόμαστε. Δύομιση με τρία χρόνια τώρα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κοιτάμε το ματς της επόμενης Κυριακής», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Ζαγοράκης.

Τι δήλωσαν οι παίκτες

Εντίνιο: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Έχω καταπληκτικούς συμπαίκτες και είμαι χαρούμενος και γι' αυτούς. Αισθάνομαι δικαιωμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας πάντα έπαιζε καλή μπάλα αλλά φέτος παίζει ακόμη καλύτερη μπάλα. Κάναμε μία μεγάλη εμφάνιση. Πρέπει να δείξουμε προσοχή για την συνέχεια. Υπάρχουν τα πλέι οφ. Έχουμε  δρόμο ακόμα».

Βιτόλο: «Κάναμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός με καταπληκτικούς οπαδούς. Δεν μένουμε στη νίκη αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Κώστας Χαλκιάς:
«Δεχθήκαμε πίεση στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου. Ήταν μία σημαντική νίκη. Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για εμάς και την ομάδα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σημαίνει κάτι ότι κερδίσαμε σήμερα. Δεν βγήκαμε και Τσάμπιονς Λιγκ».

Βλάνταν Ίβιτς:
«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στο Α' μέρος. Είναι μεγάλη υπόθεση να κερδίζεις εδώ μέσα. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Στόχος μας είναι η 2η θέση και κοιτάμε και τα πλέι οφ».

Αν έπαιζε για το συμβόλαιό του: «Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω ποιοι τα έγραφαν. Όσον αφορά το συμβόλαιό μου θα συζητήσουμε και θα δούμε.

Βιειρίνια: «Ήταν ένα παιχνίδι που κατεβήκαμε για τη νίκη και τα καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Η φάση που είχα το δοκάρι είναι δουλεμένη στην προπόνηση. Κρίμα που δεν μπήκε γκολ».




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις