Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο από την πλευρά του έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα.
Ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο ανέφερε σχετικά:
«Ήταν κρίμα γιατί θεωρώ ότι είχαμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να το πάρουμε. Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλό μας όπου δεν θυμάμαι ο Ηρακλής να έκανε έστω ένα σουτ και καταφέραμε να κάνουμε το πιο δύσκολο που ήταν να σημειώσουμε ένα γκολ. Κάναμε όμως ένα παιδικό λάθος και μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Αυτό μας κόστισε. Ο προπονητής του Ηρακλή στο δεύτεροι ημίχρονο γέμισε την περιοχή μας με έναν επιπλέον επιθετικό. Εμείς το ξέραμε αυτό ότι τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα και προσπαθήσαμε να οργανωθούμε και να έχουμε πιο σωστή λειτουργία και να βγάλουμε κάποιες αντεπιθέσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο παίζοντας με 10 ποδοσφαιριστές.

Είχαμε και πάλι κάποια διαστήματα όπου ήμασταν καλύτεροι με τις ευκαιρίες όμως να είναι και στις δύο πλευρές. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έχουμε συνηθίσει να δεχόμαστε. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές μας.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για ένα δεύτερο γκολ και πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι μας».

Για την αποβολή του Βιτόλο: «Προφανώς είναι κάτι που μας απασχολεί αφού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μας στα τρία έχουμε μείνει με 10 ποδοσφαιριστές. Οι ποδοσφαιριστές ζούνε το παιχνίδι με μεγάλη ένταση και είναι περιστατικά που μπορούνε να συμβούν».

Για την εικόνα της ομάδας του μετά το ότι είχε προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες: «Νομίζω ότι φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα έπρεπε να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να δείξουμε τα χαρακτηριστικά που μας έχουνε φέρει μέχρι εδώ. Γενικά καταφέραμε να το κάνουμε αυτό. Στην πλειοψηφία αυτού του αγώνα ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την νίκη έχοντας ξεπεράσει αυτήν την δύσκολη εβδομάδα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να έχουμε προσοχή στις κόκκινες και κίτρινες κάρτες που δεχόμαστε γιατί μακροπρόθεσμα μπορεί να στοιχίσουν στην ομάδα. Επομένως θα πρέπει να βρούμε λύσεις και όχι να δημιουργούμε προβλήματα».

Μπουμπένκο: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ηρακλή Γιόζεφ Μπουμπένκο ανέφερε: «Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δεν ήμουνα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου έχοντας πολύ μικρή αυτοπεποίθηση. Δεν πιέσαμε τον ΠΑΟΚ όσο θέλαμε και δεν είχαμε σωστό συγχρονισμό χωρίς καλή συνεργασία ενώ δεν μας βγήκαν φάσεις με την μπάλα κάτω όπως θέλαμε να παίξουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα παίζοντας και με παίκτη παραπάνω από τον αντίπαλό μας χωρίς αυτό να ήτανε εύκολο όπως έπαιξε ο ΠΑΟΚ. Αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα παίζοντας από τα άκρα και δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ. Όλο το δεύτερο ημίχρονο ήτανε πολύ καλό και νομίζω ότι η ισοπαλία ήτανε δίκαιο σαν αποτέλεσμα».

Για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου: «Κάναμε αλλαγή τακτικής και θέσεων. Είπαμε ότι θα πρέπει να παίξουμε με πιο πολύ αυτοπεποίθηση και να κρατήσουμε πιο πολύ την μπάλα και να δημιουργήσουμε πιο πολλές φάσεις από τα άκρα. Και πιο πολύ να πιέσουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ».

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας του: «Είμαστε κάτω από πίεση γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς. Μερικοί από τους παίκτες μου δεν έχουνε αποδώσει όπως μπορούνε γιατί είναι κάτω ψυχολογικά. Και ο ΠΑΟΚ ήταν καλός σήμερα και δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του. Δεν πιέσαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο και δεχθήκαμε εμείς την πίεση του ΠΑΟΚ».

Για τον τραυματισμό του Μαρκές: «Ήταν πολύ κακό ότι τραυματίστηκε ο Μαρκές. Νομίζω ότι τα καινούρια πρόσωπα μπορούνε να βοηθήσουν την ομάδα με μερικούς να θέλουν τον χρόνο τους. Για παράδειγμα ο Πίτου Γκαρσία μας βοήθησε πολύ σήμερα».


Κώστας Χαλκιάς:
«Κάναμε καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο μέρος. Μέτα μείναμε με δέκα παίκτες, αλλά προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν και δύσκολος αγωνιστικός χώρος συγχαρητήρια στα παιδιά Κάποιοι δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται εκεί ψηλά. Ζητάμε σεβασμό».

Μίρκο Σαβίνι: «Κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, χάσαμε ευακιρίες θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Μας αποσυντόνισε η αποβολή. Έλειπε η τύχη καθώς είχαμε πολλές ευκαιρίες ακόμα και για τη νίκη».

«Ποντικοί» στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής καταγγέλλει ένα περιστατικό που έγινε ξημερώματα της Κυριακής. Άγνωστοι μπήκαν στα γραφεία της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και προσπάθησαν να βρουν εισιτήρια του αγώνα. Από αυτό το ντου δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήρια και το μόνο που αποκόμισαν ήταν 200 ευρώ. Υπάρχουν πολλές υλικές καταστροφές. Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρ4ωσε την αστυνομία και θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατ' αγνώστω

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις