ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΙΝΙ !!!


Ένα θέμα που σας λέγανε κάποιοι ότι θα χαλάσει και θα πάει στο χώριο της Κλουζ και σας λέγαμε ότι θα παραμείνει στον Π.Α.Ο.Κ. είναι γεγονός μιας και ο Βιερίνια θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Π.Α.Ο.Κ. ο ταλαντούχος Πορτογάλος και την επόμενη χρόνια ( αρχικά ως δανεικός και ίσως και με μεταγραφή μ ένα λογικό ποσό).



Όσον αφορά τον αριστερό αμυντικό για έναν τουλάχιστον χρόνο θα παίζει στην Τούμπα ο Μίρκο Σαβίνι μιας και ο Ιταλός αμυντικός συμφώνησε σε όλα. Η πλευρά του Ιταλού αμυντικού τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ αν και η συμφωνία δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα και επίσημα , αλλά αυτό το ζήτημα είναι καθαρά τυπικό.



Ακολούθει σαν τελευταία μας μεταγράφη ο Βιτόλο ...



Όσον αφορά τα διαρκείας σήμερα Πέμπτη μεσημέρι φτάσανε τις 7.000 περίπου ενώ υπάρχουν και χιλιάδες εγγραφές στους συνδέσμους.

Όσοι επιθυμείτε να πάρετε διαρκείας σε όλες τις θύρες και με κάποιες δόσεις μπορείτε και από τα γραφεία μας Β. Όλγας 98 τηλ. 698.22.66.580 ( μετά τις 14.00)



Επίσης σήμερα πέρασε το κλιμάκιο της Ουέφα από τον ναό όπου δόθηκε η άδεια για τους Ευρώπαικους αγώνες.

Όσον αφορά την περίεργη και προκλητική απόφαση κάποιων να ζήτανε από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. 800.000 ευρώ χώρις λόγο και ενώ διαφημίζοταν στην φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να απολογήθουν στην δικαιοσύνη.

Η Εγνατία Ασφαλιστική μια εταιρία που διαφημιζόταν στον Π.Α.Ο.Κ. και έκλεισε λόγω οφειλών ( ο ιδιοκτήτης της ήταν κολητός με τον Γούμενο) , τις όποιες συναλλάγες είχε με τον φίλο του Γ. Γούμενο να τις διεκδίκησει από τον ίδιο και όχι τον Π.Α.Ο.Κ.

Αρκετά ρουφήξαν το αίμα του Π.Α.Ο.Κ. !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις