Κλείνει...
Μισή ανάσα από την απόκτηση και του Μίρκο Σαβίνι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Ιταλό ακραίο αμυντικό, ο οποίος ναι μεν έχει υψηλές απαιτήσεις για το συμβόλαιό του, ωστόσο με αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, το θέμα αναμένεται να κλείσει και μαζί με αυτό και η… τρύπα στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής του «δικεφάλου».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο παίκτης θα είναι η τελευταία προσθήκη ενδεκάδας στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, καθώς οι επόμενες κινήσεις, εκτός απροόπτου θα είναι για την ενίσχυση του πάγκου. Ως μια καλή εναλλακτική λύση υπολογίζεται ο Βίτολο, ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με την περίπτωση του Σίτο Ριέρα, αν πάντα αυτός αποκτηθεί.

Εν τω μεταξύ, η Πόρτο προσπαθεί να… σπρώξει τον Βιερίνια στην Κλουζ, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο έμπειρος μέσος ξεκαθάρισε στην ομάδα του πως δεν θέλει να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο αν δεν συνεχίσει στον «δικέφαλο», κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης αν δεν μετακομίσει και πάλι στον ΠΑΟΚ, τότε θα παραμείνει στο ρόστερ της Πόρτο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις