Οργή Βίτολο
Εξοργισμένος από την συμπεριφορά της Σανταντέρ προς το πρόσωπό του είναι ο Βίκτορ Βίτολο. Αιτία της… οργής του Ισπανού αμυντικού μέσου, είναι οι οφειλές του συλλόγου προς το πρόσωπό του, αλλά και το ότι δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί το αν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο ή όχι. Μοιραία λοιπόν ο παίκτης δεν γνωρίζει ακόμη την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, με αποτέλεσμα τα νεύρα του να γίνονται ολοένα και περισσότερο… κρόσσια.

Το πρόβλημα για τον Βίτολο πάντως, είναι το ότι παρά τον εκνευρισμό του, δεν είναι σε θέση να τα… βάλει με την Σανταντέρ. Αυτό επειδή έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Ισπανούς και σε ενδεχόμενο ρήξης του με την διοίκηση του συλλόγου, θα κάνει σχεδόν… ακατόρθωτη την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, η οποία έχει συμφωνηθεί, με το μόνο που απομένει να είναι η ελευθέρας του.

Τέλος, καμία ανησυχία δεν υπάρχει στο θέμα του Αντελίνο Βιερίνια. Αυτό επειδή η Κλουζ φέρεται να ζήτησε την απόκτησή του από την Πόρτο, ωστόσο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, τόνισε για μία ακόμη φορά πως ή θα συνεχίσει στην Πόρτο ή θα μετακινηθεί στον «δικέφαλο», κάτι που σίγουρα… ανακούφισε τον Φερνάντο Σάντος, που βλέπει ένα σημαντικό στέλεχος τη περυσινής του ομάδας να θέλει να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Τούμπα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις