Κουτσιανικούλης: «Ετοιμος να βοηθήσω»


Αυτό δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του τόνισε πως «για να έχω κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, τότε αυτό κάτι σημαίνει». Από την άλλη, μίλησε για τη βράβευσή του, για τον ΠΑΟΚ ενώ γι` αυτή του Φερνάντο Σάντος τόνισε πως «πρώτη φορά άκουσα τον Φερνάντο Σάντος να μιλάει ελληνικά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στον NovaΣΠΟΡ FM :

Για τη βράβευσή του: «Το βραβείο αφορά την περσινή σεζόν και με χαροποίησε ιδιαίτερα που το πήρα. Είχα πάρει ένα βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό που ψηφίζουν τους νέους ποδοσφαιριστές και αισθάνομαι πολύ καλά», τόνισε αρχικά ο Κουτσιανικούλης και πρόσθεσε: «Η σημαντικότερη στιγμή την περσινή σεζόν ήταν η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμένα το καλοκαίρι που πέρασε».

Για τα παιχνίδια της Εθνικής μας με την Ουκρανία: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα ματς, επειδή η Ουκρανία είναι καλή ομάδα. Δεν πιστεύω ότι η πρόκριση θα κριθεί κάπου συγκεκριμένα. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν και δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Θα ήταν καλύτερα το πρώτο παιχνίδι να γίνει εκτός και μετά εντός για να διαπιστώσουμε τι έχουμε κάνει στον πρώτο αγώνα και να εμφανιστούμε καλύτεροι στο δεύτερο ματς. Είμαι ψυχολογικά έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική. Στον ΠΑΟΚ έχουν ανεβεί πολύ απαιτήσεις και αυτό με έχει βοηθήσει να είμαι πιο έτοιμος. Και τα δύο παιχνίδια είναι κρίσιμα. Για να έχω κληθεί από τον κ. Ρεχάγκελ, σημαίνει ότι με χρειάζονται εδώ».

Αν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του τμήματος της εθνικής Ανδρών με το αντίστοιχο της Ελπίδων: «Αν δεν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στην Ανδρών και την Ελπίδων, τότε σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει Εθνική Ανδρών. Με τα παιδιά είμαστε πολλά χρόνια μαζί και ο προπονητής μάς ήξερε από την Εθνική Νέων. Λογικό είναι αν οι νεαροί παίκτες αγωνίζονται στην Ελπίδων και στους συλλόγους τους, να τους δοκιμάσει ο κ. Ρεχάγκελ».

Για τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μίλησε ελληνικά κατά τη βράβευσή του: «Πρώτη φορά άκουσα τον κ. Σάντος να μιλάει ελληνικά. Δεν μας έχει μιλήσει ποτέ στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στα ελληνικά».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις