«Θα ματώσουμε τη φανέλα»!



Σε ρυθμούς ...ντέρμπι κινείται όλη η Θεσσαλονίκη, καθώς την Κυριακή θα αναμετρηθούν στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ και ο Άρης στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της πόλης. Ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου του Βορρά» τη φετινή χρονιά, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, δίνοντας τη δική του άποψη για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αρκετά ...κεφάτος στην συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν δίστασε να «αστειευτεί» με τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, αφού σε ανύποπτη στιγμή πήρε μια ...κάμερα από τους φωτορεπόρτερ και τραβούσε διάφορα πλάνα! Ωστόσο ο Βιεϊρίνια μίλησε τόσο για το ντέρμπι που μονοπωλεί την αθλητική επικαιρότητα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εξελίξεις που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό στους δύο συλλόγους.

Ο Βιεϊρίνια τόνισε, ότι εδώ και καιρό οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προετοιμάζονται «πυρετωδώς» για το κυριακάτικο ματς λέγοντας:

«Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είμαστε προετοιμασμένοι για το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και νιώθουμε ότι έχουμε μία υποχρέωση παραπάνω να κερδίσουμε. Αυτό που έχω να υποσχεθώ τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου είναι ότι δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα ματώσουμε την φανέλα, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή τη νίκη. Είναι ένα πολύ δυνατό ντέρμπι. Εμείς δεν κοιτάμε ποίος είναι πίσω μας στον βαθμολογικό πίνακα. Θέλουμε νίκες και βαθμούς για να φθάσουμε αυτούς που είναι μπροστά. Το γεγονός ότι αν κερδίσουμε θα αφήσουμε τον Άρη έξι βαθμούς πίσω θα είναι θετικό, όμως εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα και κατά πόσο θα φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ο Πορτογάλος έδειξε πως υπολογίζει πολύ την ομάδα του Άρη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης:

«Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν μας προβληματίζει ειδικά κάτι, είναι γενικά μία καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φθάσουμε στη νίκη. Θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα για να το πετύχουμε».

Ο Βιεϊρίνια μάλιστα δεν δίστασε να κάνει ένα μικρό σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του Σταύρου Λαμπριάκου, αναφέροντας:

«Καθένας έχει την άποψη του για να πει αυτό που σκέφτεται και αισθάνεται. Εγώ θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι και μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα από τον Άρη. Πιστεύω ότι με αυτό συμφωνεί και η πλειοψηφία των φιλάθλων. Σεβαστή η άποψη του όμως και εμείς έχουμε την δική μας».

Ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά», δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην συμπαίκτη και νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τονίζοντας επίσης πως όταν ήταν μικρός παιδί ο Βιεϊρίνια, είχε σαν ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα τον συμπατριώτη του:

«Τον Κονσεϊσάο τον είχα ίνδαλμα όταν ήμουν μικρός και ένιωσα πολύ όμορφα που τον είχα συμπαίκτη. Το θέμα είναι τα χαρακτηριστικά που είχε στον αγωνιστικό χώρο να τα περάσει και από το άλλο κομμάτι. Το πείσμα που είχε όπως και το πνεύμα του νικητή. Πιστεύω ότι θα πετύχει».

Παράλληλα, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή των «κίτρινων» Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του απέναντι στον ΠΑΟΚ:

« Όταν μία ομάδα αλλάζει προπονητή, λογικό είναι οι παίκτες να θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να παίζουν στην ενδεκάδα και γι΄ αυτό δίνουν το κάτι παραπάνω. Εμείς ξέρουμε αυτές τις δυσκολίες και είμαστε έτοιμοι να τις ξεπεράσουμε».

Τέλος ο Βιεϊρίνια μίλησε για την σπουδαία πρόκριση της εθνικής Ελλάδας, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ δεν έκρυψε ότι όνειρο του είναι να αγωνιστεί μία μέρα με το εθνόσημο της Πορτογαλίας:

«Πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας και στις δύο ομάδες. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει όνειρο να αγωνιστεί στην εθνική του ομάδα και κυρίως σε ένα παγκόσμιο κύπελλο. Δεν κοιτάω όμως τόσο μακριά. Θέλω να κάνω καλά την δουλειά μου στον ΠΑΟΚ. Αν οι υπεύθυνοι θεωρήσουν ότι μπορώ και εγώ να έχω θέση στην ομάδα, θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις