Αρτίκο: «Εξαιρετική επιλογή ο Μπρκιτς»
Ο Πάολο Αρτίκο, πρώην γυμναστής του ΠΑΟΚ, μίλησε αναφορικά με το νέο απόκτημα του «δικεφάλου», Ζέλικο Μπρκιτς τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Ουντινεζε. Αναφέρθηκε επίσης στον Γλύκο και στον Βελλίδη για τους οποίους είχε να πει μόνο καλά λόγια.
«Είναι πάρα πολύ επαγγελματίας, ένας καλός χαρακτήρας και πολύ σοβαρό, παιδί, νομίζω ότι είναι εξαιρετική επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Διάλεξα μαζί του δυο χρόνια στην Ουντινέζε και μπορώ να εγγυηθώ για αυτόν.
Είναι ένας τερματοφύλακας με ποιότητα και από άποψη προσόντων και από τεχνική θα μπορούσα να πω ότι είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έπαιξε τέσσερα χρόνια στο Καμπιονάτο, με την Ουντινέζε, την Κάλιαρι και την Μπάρι».
Για το ποιος πιστεύει ότι θα είναι πρώτος τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ: «Ο Μπρκιτς, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και πολύ καλά γυμνασμένος, από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή για το ποιον θα επιλέξει»
Για τον Γλύκο και τον Βελλίδη: «Άριστοι επαγγελματίες και οι δυο, ο Γλύκος είναι από του ς καλύτερους τερματοφύλακες που γνώρισα από άποψη προσόντων , αλλά δεν πρέπει να έχει άλλους τραυματισμούς και ο Βελλίδης είναι πάρα πολύ εργατικός, ενδεικτικό ότι ερχόταν στην προπόνηση και μια ώρα πριν την προπόνηση για να κάνει έξτρα προπονήσεις και βάρη».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις