Λίνο: «Φέτος θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα»


Για το Άρνεμ αναχώρησε το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ, με ενδιάμεσο προορισμό το Ντίσελντορφ. Ο «δικέφαλος» θα μείνει στην ολλανδική πόλη για δύο εβδομάδες, προκειμένου να ετοιμαστεί εν όψει τωνπαιχνιδιού για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι στόχοι τοποθετούνται ψηλά φέτος, με τον Μασιέλ Λίνο να σηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο.

«Αυτό το στάδιο της προετοιμασίας είναι πολύ βασικό, το πιο σημαντικό. Εμείς οι πιο παλαιοί, θα επιδιώξουμε να δέσουμε με τους νέους. Είναι σημαντικό το ότι έμεινε ο βασικός κορμός ίδιος, θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του. Όλες οι ομάδες έχουν πιο υψηλές βλέψεις. Το τριετές πλάνο της διοίκησης προβλέπει φέτος τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αυτό δείχνει ότι η διοίκηση πίστευε και πιστεύει στην ομάδα. Μπορούμε να χτυπήσουμε τον τίτλο, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε», τόνισε ο Λίνο.

Από την πλευρά του, ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας, Ντάριο Κρέσιτς, σημείωσε: «Όπως κάθε χρόνο, αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Προσωπικά είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Έχω φιλοδοξίες, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να προχωρήσει η ομάδα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Πρέπει να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι στα προκριματικά για να μπορέσουμε να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις