Μαρκόπουλος: «Να ξανανεβάσουμε επίπεδο τον ΠΑΟΚ»
Θεσσαλονίκη

Την επιστροφή στις παλιές καλές εποχές του μπασκετικού ΠΑΟΚ έθεσε ως στόχο ο νέος προπονητής της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος κατά την επίσημη παρουσίασή του. Ο Θεσσαλονικιός κόουτς είναι έτοιμος για την τρίτη του θητεία στο «δικέφαλο». Υπενθυμίζουμε ότι ως προπονητής της ομάδας είχε κερδίσει το κύπελλο Κόρατς.

«Ελπίζω ότι όλοι μαζί, διοίκηση, κόσμος, ακόμα και δημοσιογράφοι, θα μπορέσουμε σιγά-σιγά να επανέλθουμε εκεί που ήμασταν παλιά. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά όταν υπάρχει ένα όνομα σαν του ΠΑΟΚ με τον τόσο μεγάλο λαό, σου κεντρίζει το ενδιαφέρον για να παράγεις κάτι το οποίο θέλεις, έργο. Ξέρω ότι είναι δύσκολο το έργο, ξέρω τις απαιτήσεις, ξέρω ότι θα συναντήσουμε πολλά εμπόδια. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια αξιόμαχη ομάδα και στην πορεία θα δούμε. Οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουν την ομάδα ακόμα και στα άτυχα αποτελέσματα, γιατί είναι ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, κι εμείς πρέπει να συμπαρασύρουμε τον κόσμο δημιουργώντας μια καλή ομάδα», τόνισε ο πρώην τεχνικός του Αμαρουσίου.

Ασφαλώς η μετεγγραφική ενίσχυση δεν είναι εύκολη, αφού υπάρχει περιορισμένο μπάτζετ: «Δεν αρκούν μόνο τα χρήματα, αλλά και οι συνθήκες για να μπορέσουμε να πείσουμε έναν παίκτη να έρθει στην ομάδα. Είναι δύο στοιχεία, τα οποία είναι πρωτεύοντα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν κορμό, στον οποίο θα στηριχτεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια. Βεβαίως, κάθε τόσο αλλάζουν τα δεδομένα και οι κανονισμοί. Αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για έναν σταθερό κορμό και να δέσουμε κάποιους παίκτες μεταξύ τους. Ο ΠΑΟΚ είναι πόλος έλξης, αφού έχει όλα τα εχέγγυα για να έρθει ένας καλός παίκτης».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις