ΤΟ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ Εκπληκτικό σκηνικό χθες το πρωί στην Ολλανδία κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Ένα ακόμη ρεκόρ διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα καταρριφθεί εντός των επομένων ωρών. Πέρυσι σε χρονικό διάστημα 2,5 μηνών είχαν πουληθεί 19.259 διαρκείας. Φέτος, σε 36 ημέρες (από τις 3 Ιουνίου έως και την 9η Ιουλίου) πουλήθηκαν 19.066 διαρκείας.

Αριθμός που αποδεικνύει πως υπάρχει πολύ μεγάλη επιθυμία για την στήριξη της ομάδας. Σε λιγότερο από ενάμιση μήνα πουλήθηκαν 19.066 διαρκείας και το περσινό ρεκόρ θα καταρριφθεί σίγουρα την Παρασκευή.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στις 30 Ιουλίου. Πάντως το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο 30χρονος Ιταλός αμυντικός Μίρκο Σαβίνι που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για συνεργασία τριών ετών.

Ο Σαβίνι θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διάρκειας τριών ετών. Αμέσως μετά ο Ιταλός θα παρουσιαστεί επίσημα από την διοίκηση του ΠΑΟΚ και θα παραθέσει δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου.


ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ

Μέχρι το απογευμα της Παρασκευής είναι πολύ πιθανό να τελειώσει θετικά για τον ΠΑΟΚ το θέμα Βιερίνια και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός να ενταχθεί τις επόμενες ημέρες στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας. Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ αντάλλαξαν έγγραφα με τους εκπροσώπους της Πόρτο και η συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών.
Ο ΠΑΟΚ θα δώσει στη Πορτογαλική ομάδα 300.000 ευρώ. 150.000 αυτό το καλοκαίρι και άλλες 150.000 το επόμενο. Ο Βιερίνια θέλει να έρθει και δηλώνει δημόσια πως περιμένει με ανυπομονησία να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Οι πρώτες ημέρες προετοιμασίας των παικτών του ΠΑΟΚ κυλούν ομαλά και οι προπονήσεις γίνονται σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες. Ερχεται όμως και η ώρα των πρώτων φιλικών αγώνων. Το Σαββατο ο ΠΑΟΚ θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με ερασιτεχνικές ομάδες.
Το πρώτο θα διεξαχθεί νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από τις εγκαταστάσεις του Ντόρβερτ, όπου καθημερινά διεξάγονται οι προπονήσεις, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 14.00 την ερασιτεχνική ομάδα της Πούτεν. Μάλιστα οι εκπρόσωποι της συγκεκριμένης ομάδας έχουν ετοιμάσει μία μικρή γιορτή ενώ θα δώσουν το παρών και αρκετοί φίλαθλοι.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 19.30, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την επίσης ερασιτεχνική ομάδα της Ντε Γκράαφσαπ Β'.

Εννοείται πως ο Σάντος στα δύο φιλικά παιχνίδια θα χρησιμοποιήσει διαφορετικές ενδεκάδες. Άλλωστε έχει 28 ετοιμοπόλεμους παίκτες στην διάθεση του.


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ στους δύο προκριματικούς γύρους του Europa League και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει ο Δικέφαλος του Βορρά στην Τούμπα μέχρι τα τέλη Αυγούστου, θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό κανάλι. Αυτή η συμφωνία επιτεύχθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης και αμέσως ανακοινώθηκε από τους διοικούντες. Αξίζει να σημειωθεί πως τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, την ερχόμενη τριετία θα μεταδίδονται από το συνδρομητικό κανάλι. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει για το θέμα:
“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την NETMED HELLAS Α.Ε. για την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του UEFA Europa League και των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας μας”


ΤΟ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
Εκπληκτικό σκηνικό χθες το πρωί στην Ολλανδία κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες και ο Σάντος είδαν έκπληκτοι ένα μαυροπούλι να έχει στο στόμα του ένα . . . σκουλήκι. Έπαθαν την πλάκα τους και οι συνειρμοί ήταν αναμενόμενοι. Το εντυπωσιακό είναι πως αρκετοί (δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ) πλησίασαν το μαυροπούλι και αυτό, ατάραχο τους κοιτούσε επίμονα. Με το σκουλήκι, πάντα στο στόμα του ! !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις