Βιεϊρινια: "Δεν υπάρχουν κλίκες"


Ο Αντελίνο Βιεϊρινια σε συνέντευξη του διέψευσε πως υπάρχουν κλίκες μέσα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος είπε αναλυτικά:
"Είναι ψέματα ότι δεν έχουμε το ίδιο καλό κλίμα με πέρυσι. Τα αποτελέσματα δεν βοηθάνε και ο κόσμος λογικά ψάχνει τις αιτίες γιατί συμβαίνει και πάει το μυαλό του εκεί.

Αλλά είναι δύσκολο να κάνεις την ίδια καλή σεζον και ενδεχομένως ακόμα καλύτερη. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, θέλουν χρόνο για προσαρμογή, αλλά τώρα να καθόμαστε και να ακούμε για κλίκες είναι ένα τεράστιο ψέμα.

Εγώ που τα βλέπω από μέσα διαπιστώνω ότι το κλίμα είναι το ίδιο καλό.

Πέρυσι η ομάδα έκανε πολύ καλή σεζον και οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες.

Το ξεκίνημα φέτος δεν είναι εφάμιλλο του περσινού. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο δουλειάς και στα ματς δημιουργήσαμε ευκαιρίες βάσει των οποίων θα μπορούσαμε να κερδίσουμε.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιμείνουμε.

Σχεδόν σε όλα τα ματς ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα που μας διέκρινε πέρυσι".

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε και για το γκολ που ακυρώθηκε απέναντι στον Πανιώνιο "Πραγματικά δεν έχω καταλάβει. Όσες φορές κι αν το κοιτάξω δεν καταφέρνω να βρω λογική εξήγηση, αλλά αποτελεί πλέον παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Μαλεζάς: "Κομβικό το ματς με Ηρακλή"

Δηλώσεις για το κλίμα που επικρατεί στον Δικέφαλο έκανε και ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε σε συνέντευξη του στα ΣΠΟΡ του Βορρα:

"Είναι απόλυτα λογικό να γκρινιάζει ο κόσμος. Το καταλαβαίνω απόλυτα.

Θα ήθελα όμως να τονίσω ότι και οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν τα παιχνίδια.

Πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε στην συνέχεια.

Να παίξουμε σαν ομάδα και να δείξουμε πρόοδο και στον επιθετικό τομέα και στον αμυντικό.

Το ματς με τον Ηρακλή είναι ένα κομβικό παιχνίδι για την πορεία μας στο πρωτάθλημα", είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Μαλεζάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις