Παρουσίασαν παίκτες, φανέλα και πούλμαν


Ημέρα παρουσίασης η σημερινή για τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά», παρουσίασαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τη φανέλα που θα φορούν οι παίκτες την φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και το ιδιόκτητο λεωφορείο. Αναφορικά με τους στόχους, όπως επισήμαναν θα προσπαθήσουν να μπουν στην πρώτη εξάδα και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει καλοδεχούμενο.

Με όνειρα για μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά, παρουσιάστηκαν σήμερα στο κλειστό της Πυλαίας τα νέα αποκτήματα, η φανέλα και το λεωφορείο του ΠΑΟΚ. «Άνοιξε νέος δρόμος συνεργασίας. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Φέτος θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα τμήματα ιατρικής υποστήριξης, των τμημάτων υποδομής και της οργάνωσης κατασκοπείας των αντιπάλων», ανέφερε αρχικά κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης και συνέχισε: «Θέλουμε φέτος να αποκαταστήσουμε το πρόσωπο του ΠΑΟΚ. Από την αρχή θέλουμε να φέρουμε τα αποτελέσματα, ενώ θα κυνηγήσουμε την διάκριση μέσα από τον θεσμό του κυπέλλου. Επιδιώκουμε να κινηθούμε μέσα στα πλαίσιά μας. Μας ενδιαφέρει να καταλάβουμε μια θέση μεταξύ της 4ης-6ης και να πιάσουμε τον στόχο της Ευρώπης».

Από την πλευρά του ο προπονητής του «Δικεφάλου», Γιάννης Μέλκας επισήμανε: «Ήρθα στην ομάδα πολύ καλά παιδιά. Δεν θα πρέπει να παραγνωρίσουμε ότι ενσωματώθηκαν οι Μποζίδης και Δημητρακόπουλος. Οι δύο παίκτες έχουν μεγάλη εμπειρία και μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην ομάδα. Ποντάρουμε σε αυτά τα παιδιά, αλλά και στους τέσσερις ξένους. Εμείς θέλουμε να κάνουμε κάθε φορά το παιχνίδι μας και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Χρήστου Δημητρακόπουλου ο οποίος επισήμανε πως: «με χαρά όλα τα παιδιά βρισκόμαστε στον ΠΑΟΚ. Έχουμε δημιουργήσει δυνατό ρόστερ και θεωρώ ότι μπορούμε να τα πάμε καλά. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και αυτό θα φανεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε επίσης να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος και να στηρίξει τις προσπάθειές μας».

Ο Θόδωρος Μποζίδης από την πλευρά του επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δουλέψει όλα τα παιδιά σκληρά και πραγματοποιήσαμε καλή προετοιμασία. Το μυστικό είναι ότι είμαστε ενωμένοι διοίκηση, παίκτες και προπονητές. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν φοβόμαστε τίποτε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να μην πηγαίνει μόνο στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ».

Τέλος ο Θίοντορ Μπρούνερ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα τονίζοντας: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Την “Daihatsu” που προσέφερε το λεωφορείο, εκπροσώπησε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Γεωργία Σπόζιτο. «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη που ασχοληθήκαμε με το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Γνωρίζοντας τα παιδιά είδα ότι αξίζει να στέκεσαι στο πλευρό τους. Βλέπω επίσης ότι η πράσινη τεχνολογία των αυτοκινήτων μας ταιριάζει απόλυτα με τον αθλητισμό. Και το λέω αυτό γιατί τα μοντέλα της εταιρείας μας έχουν χαμηλούς ρύπους. Εύχομαι πολλές επιτυχίες», τόνισε για να συμπληρώσει υπεύθυνος του τμήματος πωλήσεων, Γιώργος Ρουγγέρης. «Μπαίνουμε σε αυτά τα αθλήματα τα οποία δεν τα γνωρίζουμε. Είναι πολύ διαφορετικός ο αθλητισμός με τα αυτοκίνητα. Όμως δεν σημαίνει ότι δεν ταιριάζει. Εύχομαι καλά αποτελέσματα στην ομάδα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις