Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό στον ΠΑΟΚ.


Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό στον ΠΑΟΚ. Την στιγμή που ο Κονσεϊσάο βγήκε νοκ άουτ για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο Δικέφαλος γνωρίζει ότι θα μείνει με μοναδική λύση στην επίθεση τον Θανάση Παπάζογλου για αρκετές αγωνιστικές.
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και έτσι δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Παναθηναϊκού, ενώ ο Λούσιο Φιλομένο δεν μπόρεσε να βγάλει την σημερινή προπόνηση και θα χρειαστούν άλλες δύο εβδομάδες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Με δεδομένη την απουσία και του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο ΠΑΟΚ έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση, καθώς θα έχει μοναδικό φορ τον Θανάση Παπάζογλου.

Μάλιστα ο Φερνάντο Σάντος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο ματς της Κυριακής τον Ιβιτς σέντερ φορ στο ΟΑΚΑ, με ακραίους τους Βιεϊρίνια, Κουτσιανικούλη, ενώ στα άκρα της άμυνας φαβορί είναι οι Σνάουσνερ, Σαβίνι και στο κέντρο του γηπέδου ο Γκαρσία θα πλαισιωθεί από Σορλέν και Φωτάκη.

"Είμαι ένας από εσάς"

Συνάντηση είχε χθες η διοίκηση του ΠΑΟΚ και οι οργανωμένοι οπαδοί. Περισσότεροι από 70 συνδεσμίτες ήταν παρόντες. Ο πρόεδρος του συλλόγου Ζήσης Βρύζας είπε στον κόσμο μεταξύ άλλων: "Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για το καλό της ομάδα. Όλοι θέλουμε την πρόοδο στον ΠΑΟΚ μας".

Οι διοικούντες του Δικεφάλου είπαν στους οργανωμένους οπαδούς ότι η διοίκηση ζητάει σε όλα τα εκτός έδρας ματς εισιτήρια και τόνισαν ότι εξασφάλισαν εισιτήρια και για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, όπως και για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, αλλά ζήτησαν την προσοχή όλων έτσι ώστε να μην γίνει το παραμικρό επεισόδιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις