Βρύζας-συνδεσμίτες: Μακριά οι κάφροι





Στους βασικούς άξονες μιας ομαλής συνεργασίας συμφώνησαν στη συνάντηση της Τετάρτης ο Ζήσης Βρύζας και οι εκπρόσωποι των συνδέσμων φίλων του ΠΑΟΚ, παρουσία και του μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ, Σπύρου Μηλιωρίδη.



Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε τη στήριξη όλων και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη να εκμηδενιστούν τα κρούσματα βίας από οπαδούς του ΠΑΟΚ, εντός και εκτός Τούμπας. Οι συνδεσμίτες, από την πλευρά τους, τον διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή, δίνοντας μάλιστα την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουν να βάλουν οριστικά στο παριθώριο ορισμένους ανεγκέφαλους, οι οποίοι πλήττουν την εικόνα του ΠΑΟΚ και προσβάλλουν, με τις πράξεις τους, συνολικά, το οπαδικό παοκτσήδικο κίνημα.
Επίσης, αποφασίστηκε από κοινού να διευρυνθεί η σύνθεση της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων, ώστε να είναι πιο αποτελεσματική στους τομείς που πρέπει να δραστηριοποιείται.
Κάποια στιγμή, ο Ζήσης Βρύζας, είπε κάτι πολύ σημαντικό: "Εμείς, στη διοίκηση, προχωράμε ενωμένοι, για να συνεχίσουμε το έργο του Θόδωρου του Ζαγοράκη. Να ξέρετε ότι ο Θόδωρος είναι πάντα στο πλευρό μας, σε ό,τι κι αν του ζητηθεί. Αν δεν μείνει ο κόσμος ευχαριστημένος από εμένα και αν δεν μείνω εγώ ευχαριστημένος από εσάς, τότε θα σηκωθώ και θα φύγω..."
Η θέση των συνδεσμιτών ήταν η εξής: "Εάν στηρίξαμε τον Θόδωρο Ζαγοράκη μια φορά, να ξέρεις ότι εσένα θα σε στηρίξουμε τρεις".
Ακόμη, ο Βρύζας ζήτησε να κυλήσουν όλα ομαλά στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Πανθρακικό, ώστε να μην κινδυνεύσει η Τούμπα ενόψει του ντέρμπι με τον Αρη.
Πολύ μεγάλη σημασία (και νόημα) είχε η παραίνεση κάποιων συνδεσμιτών προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ: "Να μην αφήνεις κανέναν να μπαίνει στο γραφείο σου..."

ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι των συνδέσμων, περίπου 70, συνομίλησαν μεταξύ τους και κυρίως τους απασχόλησε το θέμα της συντονιστικής επιτροπής, η οποία, εδώ και καιρό, ήταν ανενεργή. Ακόμη, επισημάνθηκε η ανάγκη της εξεύρεσης ενός συνδεσμίτη ο οποίος θα αποτελεί, κατά κάποιο τρόπο, τον εκπρόσωπο Τύπου της συντονιστικής, για να εμφανίζεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και να "περνάει" τις θέσεις της. Ειπώθηκε, για παράδειγμα, ότι μετά τα γεγονότα της Σουρωτής δεν υπήρχε κανείς για να μιλήσει δημόσια εξ ονόματος όλων των συνδέσμων, με συνέπεια να δημιουργούνται εντυπώσεις σε βάρος συνολικά των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις