Κοντρέρας: Υπάρχει δίψα για νίκη στο ντέρμπι







O Πάμπλο Κοντρέρας παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, και τόνισε πως στις τάξεις της ομάδας «υπάρχει δίψα για μια μεγάλη νίκη». Ακόμη, ο Χιλιανός αμυντικός, που αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός στο ντέρμπι της Κυριακής, αναφέρθηκε στη «δύσκολη περίοδο του τραυματισμού», ενώ επεσήμανε πως θέλει να ανταποδώσει την αγάπη που εισπράττει από τον λαό του ΠΑΟΚ.
Για τον τραυματισμό του, λοιπόν, ο έμπειρος σέντερ μπακ είπε: "Για μένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη περίοδος. Νιώθω πολύ άσχημα που δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο ήθελα την ομάδα. Από εκεί και πέρα κατάφερα να παίξω με τον Ηρακλή να δώσω και την ασίστ για το γκολ και πλέον νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ για την συνέχεια. Ηταν ένας πολύ περίεργος τραυματισμός, αλλά δεν θέλω να κοιτάω πλέον στο παρελθόν".
Οσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Eχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα τις διεκδικήσουμε στο ΟΑΚΑ. Νιώθουμε πάρα πολύ καλά, έχουμε δύο νίκες σερί και με όλο τον σεβασμό που έχουμε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι δυνατός, θα παίξουμε με σκοπό να συνεχίσουμε αυτό το σερί.
Πέρσι δεν κερδίσαμε κανένα ντέρμπι και πάνω απ΄ όλα εμείς οι ποδοσφαιριστές νιώσαμε λυπημένοι γι’ αυτό το γεγονός. Τώρα, όμως, μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα. Και παρατηρώ και στις προπονήσεις απ΄ όλους τους παίκτες πως υπάρχει διάθεση και δίψα για να νικήσουμε τέτοιου είδους αγώνες. Ο καθένας προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα. Οποιον και να επιλέξει ο προπονητής σίγουρα θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Ζαγοράκη γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα και ήταν πάντα δίπλα μας. Από εκεί και πέρα είμαστε ευχαριστημένοι εμείς οι παίκτες γιατί ο άνθρωπος που τον αντικατέστησε είναι ο Ζήσης Βρύζας που μας γνωρίζει επίσης πολύ καλά και έχουμε άριστη επικοινωνία".
Τέλος, σχετικά με τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ο MVP της περασμένης σεζόν για τον Δικέφαλο δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος εδώ στην Θεσσαλονίκη όπως και η οικογένεια μου. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μου δείχνει συνέχεια την αγάπη του και θέλω και εγώ να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη που εισπράττω".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις