Σκέφτεται Κοντρέρας και «Κούτσια» ο Σάντος



Ασκήσεις τακτικής, τεχνικής αλλά και οικογενειακό δίτερμα περιείχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Φερνάντο Σάντος να κάνει τις πρώτες του δοκιμές εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Στο δίτερμα, λοιπόν, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε μια εντελώς διαφορετική αμυντική γραμμή, σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.
Παρότι, λοιπόν, οι ασπρόμαυροι βρίσκονται στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, ο Ιβηρας τεχνικός άρχισε να δείχνει κάποιες πρώτες σκέψεις που έχει για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στην σημερινή προπόνηση ο προπονητής του Δικεφάλου έκανε διάφορες δοκιμές, με τις περισσότερες να εντοπίζονται στην άμυνα.
Ετσι, στο οικογενειακό δίτερμα, το οποίο ήταν 10 εναντίον 10, ο Σάντος χρησιμοποίησε στην άμυνα τους Σνάουτσερ και Σαβίνι, στα άκρα, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Κοντρέρας και Τσιρίλο, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που είχε αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΣ. Στο κέντρο. ο προπονητής του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε τους Γκαρσία, Ιβιτς και Σορλέν, ενώ στην επίθεση δοκίμασε τους Κουτσιανικούλη και Βιερίνια, ποντάροντας στην ευχέρεια που έχουν, λόγω ταχύτητας, να ανταπεξέλθουν στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων, που πιθανόν να επιστρατεύσει στο ΟΑΚΑ.
Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρόβα τζενεράλε πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αναμένονται κι άλλες μετατροπές στο τελικό σχήμα και ίσως οι αλλαγές να μην είναι τόσες πολλές με βάση το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι Φιλομένο, Αμπουμπακάρι και Μουσλίμοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Κονσεισάο έτρεξε προληπτικά μόνος του, λόγω μικροενοχλήσεων στον προσαγωγό.
Η αυριανή προπόνηση( 21/10) θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στη Σουρωτή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις