Είναι το τρανό παράδειγμα "Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ'όλα"...

Ημέρα μνήμης τους είναι κάθε μέρα, κάθε στιγμή και έτσι πρέπει να παραμείνει στην συνείδησή μας,στο μυαλό μας,στην καρδιά μας. Είναι το τρανό παράδειγμα "Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ'όλα"...

Στις 12 το μεσημέρι τελέστηκε το μνημόσυνο στα Τέμπη για τα αδικοχαμένα αδέρφια μας. Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. δεν ξέχασε και τίμησε γι άλλη μια φορά με την παρουσία του τα αετόπουλα, όπως και σύσσωμη η διοίκηση με αντιπροσωπεία παικτών. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν επίσης από τον ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. όπως και από την ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. εκ μέρους του κ. Κανώτα.

Στεφάνια από όλη την Ελλάδα κατατέθηκαν στο μνημείο ενώ και ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης έστειλε και αυτός με την σειρά του στεφάνι εις μνήμη τους.

Με πολλές ιδιαιτερότητες και φορτισμένο κλίμα η ιαχή "αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε" ακούστηκε από τον κόσμο παρουσία του Φερνάντο Σάντος και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας Μαλεζά, Αραμπατζή και Σνάουτσερ οι οποίοι έδειχναν εμφανώς συγκινημένοι. Ο Ζήσης Βρύζας έδωσε, όπως ήταν φυσικό, το παρόν του σ αυτήν την εκδήλωση ως επικεφαλής της διοίκησης της ομάδας μας.

Τα αδέρφια μας Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, Δημήτριος Ανδρεαδάκης, Χριστίνα Τζιόβα, Αναστάσιος Θέμελης, Γεώργιος Γκανάτσιος και Κυριάκος Λαζαρίδης δεν θα ξεχαστούν ΠΟΤΕ από τον κόσμο του συλλόγου. Η αυτοθυσία και η αγάπη τους για τα τέσσερα αυτά γράμματα αποτελούν τον φάρο για μας. Αποτελούν το παράδειγμα ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι κάτι παραπάνω από μία ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρία. Η ημέρα μνήμης τους δεν είναι για εμάς η 4η Οκτωβρίου. Ημέρα μνήμης τους είναι κάθε μέρα, κάθε στιγμή και έτσι πρέπει να παραμείνει στην συνείδησή μας, στο μυαλό μας, στην καρδιά μας.

Είναι το τρανό παράδειγμα "Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις