Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ


Νέο πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ καθώς άλλος ένας παίκτης τραυματίζεται φέτος. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική U23 της Πορτογαλίας επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ αλλά αποχώρησε καθώς μετά από μία κόντρα χτύπησε στο δεξί γόνατο.

Το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του και αν πρόκειται να χάσει ή όχι κάποιον επίσημο αγώνα του Δικεφάλου θα γίνει γνωστό όταν εξεταστεί από το ιατρικό τιμ, ο Πορτογάλος επιθετικός.

Ο Βιεϊρίνια είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ φέτος και πιθανή απώλεια του θα ήταν ένα σοκ για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.
Επίθεση σε Αλεξανδρίδη
Επίθεση εις βάρος του Κυριάκου Αλεξανδρίδη έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βότση.

Ο κ. Αλεξανδρίδης, όπως ανέφερε, επέβαινε στο αυτοκίνητο του μαζί με τον γιο του, έγινε αντιληπτός από άτομα του συνδέσμου, ομάδα των οποίων, αποτελούμενη από 10 άτομα, κινήθηκε εναντίον του οχήματος του με λοστούς, καταστρέφοντας το.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Άρη, και νυν τεχνικός του Βισαλτιακού, τόνισε με έμφαση ότι από θαύμα σώθηκαν ο ίδιος και ο γιος του, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, αναφέροντας πως δεν πρόκειται να αφήσει τους ενόχους ατιμώρητους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις