Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Τζο Μπιζέρα.




Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε πριν από λίγες ώρες ο Τζο Μπιζέρα. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του και δεν υπερβάλουμε.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Ίβιτς τραυματίστηκε και έπεσε σφαδάζοντας στον αγωνιστικό χώρο. Το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ έπεσε πάνω του και κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για ένα σοβαρό χτύπημα. Ο ποδοσφαιριστής εκτός από τους αφόρητους πόνους είχε επίσης δυσκολία στην αναπνοή. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο από το Διαβαλκανικό Κέντρο όπου τον μετέφερε με τη συνοδεία του γιατρού του ΠΑΟΚ για εξετάσεις. Λίγο αργότερα και αφού έκανε μαγνητική και αξονική τομογραφία ήρθε το…σοκ. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει τρία σπασμένα πλευρά και παράλληλα κάκωση στον πνεύμονα. Αυτό σημαίνει πως αν το σπασμένο πλευρό πίεζε ακόμη περισσότερο τον πνεύμονα θα είχαμε διάτρηση του με ότι αυτό συνεπάγεται για την ίδια τη ζωή του Τζοε!!! Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει για δυο τουλάχιστον μέρες στην κλινική και στη συνέχεια θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δυο μήνες τουλάχιστον. Μετά το τέλος της προπόνησης και αυτή τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ πολλοί συμπαίκτες του Τζο, ο Σάντος αλλά και άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν βρεθεί στο Διαβαλκανικό για να μάθουν λεπτομέρειες για την υγεία του ποδοσφαιριστή. Αυτός που είναι συγκλονισμένος είναι ο Ίβιτς αφού άθελα του προκάλεσε τον τραυματισμό. Από το Διαβαλκανικό Κέντρο θα περάσει και ο Ζήσης Βρύζας που από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκε για την υγεία του παίκτη του ΠΑΟΚ που ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του!

Στην αποστολή ο Βιερίνια
Ατομικό πρόγραμμα αλλά σε φουλ ρυθμούς με τη μπάλα ακολούθησε σήμερα ο Βιερίνια. Ο Πορτογάλος που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού θα είναι σίγουρα στην αποστολή για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Το ίδιο ισχύει και για τον Κονσεϊσάο που σήμερα προπονήθηκε κανονικά και αυτό σημαίνει πως ο Σάντος μπορεί να τον υπολογίζει για τη βασική ενδεκάδα αν το αποφασίσει και δεν επιλέξει τον Βασίλη Κουτσιανικούλη που επέστρεψε σήμερα φορτσάτος από την Εθνική Ελπίδων όπου μάλιστα σκόραρε και στα δυο παιχνίδια της. Στη Σουρωτή πήραν μέρος και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες διεθνείς που επέστρεψαν υγιείς και αυτό είναι το σημαντικό. Σε ότι αφορά τον Μουσλίμοβιτς, το ταξίδι του σε σύγκριση με εκείνο των Ελλήνων διεθνών έκρυβε μια ταλαιπωρία γι’ αυτό και έκανε χαλάρωμα. Σήμερα στην προπόνηση θα κριθεί αν μπορεί να συμμετάσχει στον αγώνα και να πάρει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με τον Σάντος να δοκιμάζει σχήματα και όπως είχε πει νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει σχηματίσει στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα παρατάξει μεθαύριο στο ματς με τον ΠΑΣ.

Στηρίζει Χαλκιά ο Σάντος
Νωρίς το μεσημέρι ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε (σχετικό ρεπορτάζ σήμερα στο www.betboss.gr) αναφέρθηκε και στη μη χρησιμοποίηση του Κώστα Χαλκιά από τον Ρεχάγκελ στους δυο τελευταίους αγώνες της Εθνικής Ομάδος. Ο Σάντος ξεκαθάρισε πως ο Χαλκιάς δεν πρόκειται να απουσιάσει από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ μεθαύριο θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον στηρίξει.

Πρόστιμο σε Βερόν
Ο Ματίας Βερόν προσπαθεί απ’ ότι φαίνεται να κάνει το οτιδήποτε για να αναγκάσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη λύση του συμβολαίου του. Σαφώς και μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από το ότι ο Σάντος δεν τον υπολογίζει αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν πρέπει κι αυτός από την πλευρά του να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν επέστρεψε λοιπόν την προγραμματισμένη μέρα στη Θεσσαλονίκη όπως έλεγε η άδειά του με αποτέλεσμα ο Σάντος να παραπέμψει το θέμα στη διοίκηση η οποία σήμερα τον ενημέρωσε πως θα πληρώσει χρηματικό πρόστιμο. Πλέον και με τις επιστροφές των τραυματιών σταδιακά στην ομάδα θεωρείται απίθανο να ξαναδούμε τον Βερόν στην 18άδα αγώνα πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις