Εκεί που χάνεται η λογική...


Η επίθεση στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κυριάκο Αλεξανδρίδη, εξόργισε τις υπόλοιπες παλιές δόξες του συλλόγου. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν εκδηλώνουν την αγανάκτηση τους για την άνανδρη επίθεση στον πρώην συμπαίκτη τους και στον γιό του και τονίζουν ότι «τέτοιες εγκληματικές ενέργειας είναι πέρα από την ανθρώπινη λογική».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει «Με αφορμή την άνανδρη και εγκληματική επίθεση που δέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου μας Κυριάκος Αλεξανδρίδης και ο γιος του αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας προς τον φίλο και παλιό συμπαίκτη μας. Το περιστατικό αυτό έπειτα από εκείνο της Σουρωτής είναι το δεύτερο που συμβαίνει στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες. Τέτοιες εγκληματικές ενέργειες είναι πέρα από την ανθρώπινη λογική και εκτός των άλλων δυναμιτίζουν το ποδόσφαιρο».

Κανονικά ο Βιτόλο
Πάνω σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής επικεντρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης. Τα ευχάριστα για τον Φερνάντο Σάντος ήταν το γεγονός ότι ο Βιτόλο προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα, πρόγραμμα αποθεραπείας έκανε ο Βιερίνια, ενώ ατομικό ακολούθησε και ο Κονσεϊσάο.
Αμφότεροι αναμένονται αύριο στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Τέλος, από τη Πέμπτη, ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των διεθνών Χαλκιά, Φωτάκη, Κουτσιανικούλη, Κουτζαβασίλη, Παπάζογλου και Μουσλίμοβιτς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις