Μέσα ο Τσιρίλο για την… επιστροφή


Πανιώνιος, Ολυμπιακός, Ατρόμητος. Αυτές οι τρεις ομάδες έχουν στερήσει το τελευταίο διάστημα τη νίκη από τον ΠΑΟΚ, κάτι που καλείται ο Δικέφαλος να πράξει στο ντέρμπι με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Στην αποστολή και –επομένως- στην ενδεκάδα ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Με Μπρούνο… sexy για να… αντέξει

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, τις οποίες έχει ξεχάσει (εξ ου και οι γκρίνιες). Το τρίποντο είναι μονόδρομος για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είδε τον Μπρούνο Τσιρίλο να είναι μάχιμος (με προστατευτική μάσκα) για το ματς με τον Ηρακλή στη γεμάτη Τούμπα.

Με τον Ιταλό, η αμυντική γραμμή του Δικεφάλου θα έχει ως εξής: Αραμπατζής δεξιά, Σαβίνι αριστερά και ο Μαλεζάς με τον Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Πιο μπροστά, Πάμπλο Γκαρσία στη θέση του κόφτη, Φωτάκης δεξιά και Σορλέν αριστερά, ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Παπάζογλου (για πρώτη φορά), Κονσεϊσάο στα δεξιά και Βιεϊρίνια στην άλλη πλευρά.

Εκτός αποστολής ο Μουσλίμοβιτς, πρώτη του Μουν

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσείσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουν, Λίνο, Σαβίνι, Σορλέν, Βερόν και Βιεϊρίνια.

Με μια δεύτερη ανάγνωση, βλέπουμε ότι κάνει πρεμιέρα ο Μπράις Μουν, ενώ εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Στην εθνική Βοσνίας ο «Μούσλι»

Διεθνείς κλήσεις έφτασαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ την Κυριακή (4/10). Η μία αφορά τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην εθνική Βοσνίας και οι υπόλοιπες τους Γιώργο Φωτάκη, Κώστα Χαλκιά στην εθνική ανδρών, Αντελίνο Βιεϊρίνια στην εθνική κάτω των 23 Πορτογαλίας και των Θανάση Παπάζογλου, Βασίλη Κουτσιανικούλη και Φώτη Κουτζαβασίλη στην εθνική ελπίδων της χώρας μας.

Στα γκισέ τα εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ηρακλή, θα συνεχιστεί κανονικά τη Δευτέρα (5/10). Τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοικτά από τις 10.00 μέχρι τις 19.00 (ώρα έναρξης του αγώνα). Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1: 80 ευρώ, θύρες 2,3: 60 ευρώ, θύρες 4, 4α: 20 ευρώ, θύρες 5-6: 40 ευρώ και θύρες 7, 7α, 8: 25 ευρώ.

Η προϊστορία των αγώνων ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Αυτή θα είναι η 50η φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στα πλαίσια της Α' Εθνικής Κατηγορίας με τον ΠΑΟΚ γηπεδούχο. Στη μακρά προϊστορία των αναμετρήσεων ο "Δικέφαλος" έχει τον πρώτο λόγο, καθώς σε σύνολο 49 αγώνων μετράει 25 νίκες έναντι 10 του αντιπάλου του, ενώ 14 αγώνες έληξαν χωρίς νικητή.

Η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 4-0
Κυριακή 5 Μαρτίου 2000

Γήπεδο: Τούμπας
Διαιτητής: Μανώλης Γιανναδάκης
Σκόρερ: Μπορμπόκης Β. (26', 48'), Κωνσταντινίδης Π. (44'), Ναλιτζής (61').

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Szamotulski, Βενετίδης, Κατσαμπής, Bratic, Χασιώτης, Tetradze, Μπορμπόκης Β., Κωνσταντινίδης Π., Βρύζας, Γεωργιάδης, Ναλιτζής. Προπονητής: Dusan Bajevic

Η σύνθεση του Ηρακλή: Αργυρίου, Σέμος, Ξενίδης, Κυριαζής (45' Βελής), Καπετανόπουλος (56' Μούτσιος), Ζαφειρίου, Sebwe (72' Μπεκιάρης), Στολτίδης, Hagan, Κωνσταντίνου, Debah. Προπονητής: Άγγελος Αναστασιάδης

Ο τελευταίος αγώνας στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-0
Σάββατο21 Φεβρουαρίου 2009


Γήπεδο: Τούμπας
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας
Εισιτήρια: 15.199

Ένα γκολ του Pablo Contreras στο 79ο λεπτό χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 1-0 στο περσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή, που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Lino, Μαλεζάς, Contreras, Garcia (43' Χούτος), Conceicao, Ivic, Veron, Sorlin, Muslimovic(87' Μπαλάφας).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις