Κοντρέρας: "Φωνάζει πολύ ο Σάντος"


Η χθεσινή ημέρα μπορεί να αμαυρώθηκε από τα όσα έγιναν στον αγώνα των Νέων του Άρη με τον ΠΑΟΚ, όμως η ΠΑΕ του Δικεφάλου είχε οργανώσει χθες για τρίτη φορά επισκέψεις επαγγελματιών παικτών στα μικρά τμήματα του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να εξελιχθούν πολύ όμορφες στιγμές.
Οι Βίκτορ Βιτόλο, Νίκος Αραμπατζής και Μπρούνο Τσιρίλο παρακολούθησαν προπονήσεις των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και είχαν συζήτηση με τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Τους έδωσαν συμβουλές αλλά απάντησαν και στα ερωτήματα τους.

Οι απορίες των λιλιπούτειων παικτών που λόγω της ηλικίας τους ήταν αυθόρμητες είχαν πολύ ενδιαφέρον. Όπως πχ όταν ρώτησαν τον Κοντρέρας αν ο Σάντος... φωνάζει πολύ, για να τους απαντήσει ο παίκτης του ΠΑΟΚ χαμογελώντας: «Ναι φωνάζει» ή για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης με τον Χιλιανό να λέει: « Ο Κοντρέρας. Όχι πλάκα κάνω, φυσικά και ο Μέσι».

Η απόφαση για τα εισιτήρια στο ΟΑΚΑ

Στο μεταξύ την άλλη εβδομάδα αναμένεται η απάντηση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια που ζήτησε ο ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» είναι θετικοί όμως αναμένεται η απόφαση της αστυνομίας που λογικά θα εγκρίνει λιγότερα από τα 5.000. Προϋπόθεση για να συναινέσει ο Παναθηναϊκός είναι να δεσμευθεί ο ΠΑΟΚ ότι θα του διαθέσει ανάλογα εισιτήρια για τον αγώνα της Τούμπας, στον β΄ γύρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις