Ζήτησαν ένα ....πεντοχίλιαρο για ΟΑΚΑ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αίτημα της στον Παναθηναϊκό ζήτησε 5.000 εισιτήρια για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι «πράσινοι» δεν δείχνουν αρνητικοί σε ένα μικρότερο νούμερο εισιτηρίων και εφόσον δεχτούν, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας ύστερα από πολλά χρόνια.



Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό διεξάγεται σε περίπου τρεις εβδομάδες ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης θέλουν να εξασφαλίσουν από τώρα έναν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων για το συγκεκριμένο ματς. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά» ζήτησαν 5.000 εισιτήρια από τους «πράσινους» προκαλώντας έκπληξη με αυτό το αίτημα τους καθώς ξεπερνά το 5% που δικαιούται και αντιστοιχεί σε 3.600 εισιτήρια.

Οι «πράσινοι» είναι θετικοί να παραχωρήσουν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά για την ώρα αποτελεί ερωτηματικό ο αριθμός του και ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό και η γνώμη της αστυνομίας.

Σε περίπτωση που δοθούν τα εισιτήρια στους φίλου του ΠΑΟΚ τότε στο ματς του δεύτερου γύρου το «τριφύλλι» θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών του στην Τούμπα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις