Βιεϊρίνια: Εφαλτήριο για νέα αρχή


Βιεϊρίνια: Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση- 5000 εισιτήρια για το ΟΑΚΑ ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ- Κλήση σε απολογία
Ο Αντελίνο Βιερίνια είναι, αναμφισβήτητα, η αποκάλυψη της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός Πορτογάλος, που έχει αναχθεί σε «αδυναμία» της ασπρόμαυρης κερκίδας, μίλησε, λίγο πριν ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, μίλησε για την αγχωτική νίκη επί του Ηρακλή, για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, αλλά και για τον κόσμο του Δικεφάλου.
«Είχαμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Προερχόμασταν από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, έστω κι αν ήταν ισοπαλίες εκτός έδρας, και θέλανε όσο τίποτα άλλο να νικήσουμε. Η νίκη αυτή μας άνοιξε την όρεξη για πολλά περισσότερα στο μέλλον, για επιτυχίες και περισσότερες νίκες. Αποτελεί το εφαλτήριο για μια νέα αρχή, για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε με τη νίκη. Σε κάθε περίπτωση, είτε παίξεις καλά, είτε όχι, αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Εμείς στα προηγούμενα παιχνίδια δεν τους είχαμε. Βεβαίως, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά μας στέρησαν και βαθμούς με διαιτητικά λάθη. Γι’ αυτό και φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε άλλα περιθώρια. Μπήκαμε στο ματς με τον Ηρακλή αποφασισμένοι για τη νίκη και την πήραμε δίκαια έστω και στο τέλος».
Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, όμως υστερεί ακόμα στην τελική προσπάθεια. Και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. «Αυτό είναι ένα πρόβλημα, πάνω στο οποίο δουλεύουμε. Οπως έχει πει και προπονητής μας, στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δυσανάλογα πολλές ευκαιρίες σε σχέση με τα γκολ που πετυχαίνουμε. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο τελευταίο ματς, όπου σκοράραμε αφού πρώτα χάσαμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Πλέον, θέλουμε να βελτιωθούμε κι άλλο και να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά μας», τοποθετήθηκε ο βιρτουόζος εξτρέμ.
Σε ένα ακόμη ματς, ο λαός του ΠΑΟΚ έδωσε δυναμικό παρών και βοήθησε τα μέγιστα τους ασπρόμαυρους, ώστε να φτάσουν στην επικράτηση. «Η βοήθεια του κόσμου είναι γνωστή και την έχουμε παντού. Τόσο στην Τούμπα, όσο και εκτός έδρας. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, που είναι ξανά στην έδρα μας, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα. Θα προσπαθήσουμε και σε αυτό να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, που τόσο πολύ μας βοηθάει. Τον ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά για τη μεγάλη συμπαράσταση και τον περιμένουμε ξανά να γεμίσει την Τούμπα», δήλωσε, κλείνοντας, ο Ιβηρας άσος.

5000 εισιτήρια για ΟΑΚΑ
5000 εισιτήρια ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον αγώνα της όγδοης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, και η διοίκηση του Δικεφάλου μερίμνησε, ούτως ώστε να καταθέσει από νωρίς το αίτημά της. Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η απάντηση των ανθρώπων του Τριφυλλιού, οι οποίοι, σε πρώτη φάση, δείχνουν θετικοί. Βέβαια, ίσως να υπάρξει ένσταση αναφορικά με τον αριθμό των εισιτηρίων.
Οπως και να’ χει, πρόκειται για μια κίνηση από την πλευρά της διοίκησης, η οποία ικανοποιεί απόλυτα τον λαό του ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να ακολουθεί παντού την αγαπημένη του ομάδα.
Απ’ την άλλη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κι έτσι το άλλο Σάββατο θα φιλοξενηθούν στην Τούμπα 1.000 οπαδοί της ηπειρώτικης ομάδας.

Κλήση σε απολογία
Την Πέμπτη, στις 14.00, θα βρεθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι Σ. Μηλιωρίδης, Σ. Σαράφης.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις