Πρόεδρος ο Βρύζας ..συνεχίζουμε ενωμένοι, όλοι σαν μια γροθιά!!




Με αρκετή αγωνία περίμενε όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ το Διοικητικό Συμβούλιο που συνεκλήθη για την Παρασκευή, ακολουθώντας φυσικά την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από την προεδρία του συλλόγου το βράδυ της Πέμπτης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δ.Σ. έγιναν γνωστές και οι αποφάσεις του όπου επικυρώθηκε η ανάληψη του προεδρικού θώκου από τον Ζήση Βρύζα όπως ανέφερε και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Ύστερα από την υποβολή παραίτησης του κ. Θόδωρου Ζαγοράκη από την θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο κ. Ζήσης Βρύζας αποδέχθηκε την ομόφωνη πρόταση του Δ.Σ. να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".
"Η παραίτηση του Zαγοράκη είναι μεγάλη απώλεια, ωστόσο συνεχίζουμε ενωμένοι, όλοι σαν μια γροθιά", είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Ζήσης Βρύζας.
Για την πρόταση που δέχτηκε να αναλάβει την ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: "Ο Θόδωρος ήταν και θα είναι αδελφός μας. Η παραίτηση του είναι μεγάλη απώλεια, ωστόσο συνεχίζουμε ενωμένοι, όλοι σαν μια γροθιά.
Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση. Προχωράμε ενωμένοι μέσα από το σχέδιο και το πλάνο που έχουμε για έναν ενωμένο ΠΑΟΚ", δήλωσε προς τους εκπροσώπους του Τύπου ο Ζήσης Βρύζας και συνέχισε: "Όπως είπε και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον", ενώ για τα σχέδια που έχει για την ομάδα αποκάλυψε: "Συνεχίζουμε το ίδιο πλάνο. Ο ΠΑΟΚ πάντα ήταν πάνω από όλα".
Τέλος με την ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου αφήνει κενό στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Κάτι που αναμένεται να εξεταστεί τις επόμενες ημέρες. "Υπάρχει η σκέψη να αναλάβει κάποιος άλλος τη θέση του τεχνικού διευθυντή, απλά έγιναν πολύ γρήγορα και αυτό θα το εξετάσουμε τις επόμενες ημέρες", σχολίασε ο Ζήσης Βρύζας.

Βιολίδης: "Συνεχίζουμε το έργο μας"

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Βιολίδης τόνισε: "Πριν από δυόμισι χρόνια ξεκινήσαμε μαζί με τον Θοδωρή το σχέδιο για την αναρρίχηση του ΠΑΟΚ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε το έργο μας. Προτείναμε όλοι μαζί, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, να αναλάβει ο Ζήσης. Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν παρόν και μέλλον".
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έξοδό του από τα γραφεία της Τούμπας οι οπαδοί τον χειροκρότησαν ενώ παράλληλα εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του λέγοντας ότι "... είμαστε μαζί σου".

Το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Θανάσης Κατσαρής τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ στην συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Τούμπας, θα υποβάλει μέσα στις επόμενες ημέρες την πρόταση του προς το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με τα ονόματα όλων όσων θα συμμετέχουν στη νέα προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συνάντηση στη Σουρωτή

Το μεσημέρι ο Ζήσης Βρύζας συνοδευόμενος από όλα τα μέλη του Δ.Σ. βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, όπου ενημέρωσε τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για τις εξελίξεις και συνομίλησε προσωπικά με τον προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Σάντος.

Συνεχίζει με Σάντος

Το μεγάλο ερώτημα που δημιούργηθηκε από τη στιγμή που ο Ζήσης Βρύζας ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ήταν αν ο Φερνάντος Σάντος θα παρέμενε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Άλλωστε σε παλαιότερη δήλωσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είχε υποστηρίξει ότι: "Αν φύγει ο Ζαγοράκης θα φύγω κι εγώ χωρίς να υπάρχουν δεσμεύσεις".
Η απορία ωστόσο λύθηκε πριν από λίγο όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, μέσω δήλωσής του, τόνισε ότι η ομάδα θα συνεχίσει με τον Σάντος στον πάγκο της. Ο Φερνάντο Σάντος νωρίτερα είχε μιλήσει με τον Βρύζα και είχε θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία ξεκαθάρισε ότι: "Η δικιά μας απόφαση είναι να μείνεις γιατί σε στηρίζουμε"
Υπογραμμίζεται ότι νωρίτερα της επίσημης τοποθέτησης της ΠΑΕ και στο περιθώριο της προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ο Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως: "Είπα στην διοίκηση ότι είχα να πω", ενώ για την απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να παραιτηθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: "Ήταν κάτι που μας βρήκε ξαφνικά".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις