Συμφώνησε και έρχεται ο Σαβίνι-ΣΤΑ 8.840 ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 18:00 Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Σε μία ακόμη συμφωνία προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και την “θωράκιση” της ομάδας για τις υποχρεώσεις που έχει από τα τέλη Ιουλίου, με την συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Ιταλό αμυντικό Μίρκο Σαβίνι...

Ο Ιταλός αμυντικός είναι ελεύθερος και έρχεται την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την πληροφόρηση των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, Είχε ταξιδέψει στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη όπου έκανε διακοπές με καλούς του φίλους.

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ αρκέστηκε να πει:

“Τα έχουμε βρει με την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο μάνατζερ μου χειρίζεται την υπόθεση. Τις επόμενες ημέρες θα έρθω στην Ελλάδα για να υπογράψουμε και τα σχετικά συμβόλαια”.

Ο Σαβίνι (δεξιά στην φωτογραφία) σε ηλικία 29 ετών αποτελεί την κατάλληλη λύση για να καλυφθεί η θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Ο Ζήσης Βρύζας τον γνωρίζει πολύ καλά από την θητεία του στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Και ένας βασικός λόγος που έρχεται στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει ομάδα και μπορεί άμεσα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.


ΣΤΑ 8.840 ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Και νέα αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας καταγράφηκε την πρώτη ημέρα διάθεσης στην εβδομάδα που ξεκίνησε. 731 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ προσήλθαν και αγόρασαν διαρκείας. Συνολικά ο αριθμός των κατόχων καρτών διαρκείας για την νέα περίοδο έφθασε τα 8.840.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο η πώληση των καρτών, καθώς την Παρασκευή 3 Ιουλίου, λήγει η προθεσμία ανανέωσης των περσινών κατόχων.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 18:00 Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Οριστικά το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στο γήπεδο αναμένονται χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι θα αποθεώσουν τους παίκτες και θα τους εμψυχώσουν για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.
Το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής θα γίνει η πρώτη προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ παρουσία του Φερνάντο Σάντος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις