ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ...

Αρχίζει ουσιαστικά από σήμερα η «δράση» στον ΠΑΟΚ. Με τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις που θα περάσει το πρώτο γκρουπ των παικτών έτσι όπως έχει ανακοινωθεί επισήμως από τον ΠΑΟΚ, ενώ το δεύτερο γκρουπ θα περάσει αύριο από αυτή τη διαδικασία. Οι περισσότεροι παίκτες θα είναι παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό μόνο ένας θα απουσιάσει. Ο Πάμπλο Κοντρέρας. Έχει εξασφαλίσει άδεια από τον Φερνάντο Σάντος και τον Ζηση Βρύζα εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχε με την εθνική ομάδα της Χιλής στις αρχές Ιουνίου και έπρεπε να ξεκουραστεί λίγες ημέρες περισσότερες από τους υπόλοιπους. Ο Κοντρέρας αναμένεται το αργότερο μέχρι την άλλη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει σε μια – δύο προπονήσεις του ΠΑΟΚ και αμέσως μετά θα ταξιδέψει με προορισμό την Ολλανδία για να συμμετέχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Οι υπόλοιποι θα δώσουν κανονικά το παρών. Οι νεοαποκτηθέντες, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακάρι, Κρέσιτς, Φιλομένο, Τσιρίλο, ενώ αναμένονται οι τελικές – αισιόδοξες – εξελίξεις για τους Βίκτορ Βιτόλο, Αντελίνο Βιερίνια και η δεύτερη καθοριστική επαφή με τον Φρεντερίκο Παστορέλο, τον μάνατζερ του Μίρκο Σαβίνι που προορίζεται για να καλύψει την θέση του αριστερού μπακ στον νέο ΠΑΟΚ. Μία δεκάδα παικτών που προστίθενται στο ρόστερ του Δικέφαλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και με τους παίκτες που ήδη ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, δημιουργείται ένα ισχυρό ρόστερ. Παίκτες που θα είναι έτοιμοι με την κατάλληλη προετοιμασία να αγωνιστούν στη βασική ενδεκάδα και να καλύψουν τις θέσεις που θα επιλέξει ο Σάντος.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΜΑΔΑ

Μία διαπίστωση που προκύπτει από επίσημα χείλη και συζητήθηκε πολύ έντονα χθες το μεσημέρι στα «πηγαδάκια» που στήθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία κατά την αναμονή του Λούσιο Φιλομένο από την Αθήνα ήταν πως ο νέος ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός από τον αντίστοιχο περσινό. Η ομάδα θα είναι πιο γρήγορη, καθώς διαθέτει παίκτες με ποιότητα, ταχύτητα, ικανότητες και το κυριότερο φιλοδοξίες για διάκριση. Παρά το γεγονός ότι το ρόστερ της ομάδας θα «γεμίσει» με τους Βιτόλο – Βιεϊρίνια και τον αριστερό μπακ, δεν μπορεί να αποκλειστεί μία ακόμη κίνηση. Η ουσία είναι πως με βάση τα σημερινά δεδομένα ο ΠΑΟΚ είναι μία γρήγορη ομάδα. Με παίκτες που μπορούν να προωθήσουν εύκολα το παιχνίδι και να δημιουργήσουν προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Σκεφθείτε λίγο τη «δομή» του νέου ΠΑΟΚ: Άμυνα από ατσάλι με παίκτες που γνωρίζουν ούτως ή άλλως πώς να ανταποκρίνονται στις δύσκολες καταστάσεις. Παίκτες στο κέντρο που θα «κόβουν», θα μοιράζουν το παιχνίδι και θα βγαίνουν μπροστά με αξιώσεις. Και επιθετικούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δε θέλω να σταθώ σε ονόματα. Θα μετρήσει πραγματικά η διάθεση και η φιλοδοξία των παικτών που θέλουν να διακριθούν. Όποιος δουλεύει στις προπονήσεις θα πάει μπροστά. Όποιος προτιμά να «ξεφεύγει» από τα όρια εκτός γηπέδου, καλύτερα να συνειδητοποιήσει ότι δε θα υπάρχει μεγάλη ανοχή στο πρόσωπό του, όσο μεγάλο όνομα κι αν έχει. Ο ΠΑΟΚ με το υλικό που διαθέτει μπορεί να ανέβει σκαλοπάτια τη νέα σεζόν. Με πεποίθηση και χαμηλούς τόνους. Για ευνόητους λόγους.


ΤΙΤΛΟΣ: 25.000 ΕΥΡΩ

Αρχίζουν να φθάνουν στην ΠΑΕ και τα χρήματα από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ από την περιφέρεια. Εκεί όπου βρίσκεται η μεγάλη δύναμη του συλλόγου. Γιατί όπως είναι γνωστό, στην Βόρεια Ελλάδα κυριαρχεί το ασπρόμαυρο. Επικρατεί. Οι υπεύθυνοι του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Κοζάνης έκαναν την πρώτη κίνηση. Ανανέωσαν τις πρώτες 100 κάρτες διαρκείας από την περσινή σεζόν. Και έδωσαν συνολικά 25.000 ευρώ. Αυτή ήταν η πρώτη δόση. Θα ακολουθήσει και η δεύτερη. Ακόμη οι εκπρόσωποι του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κοζάνης ήρθαν σε συμφωνία με τους υπευθύνους της Μπουτίκ. Όλα τα προϊόντα του ΠΑΟΚ θα πωλούνται στο πολυκατάστημα Central στο κέντρο της Κοζάνης. Και οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν έκπτωση στα προϊόντα που θα αγοράζουν. Ουσιαστικά θα γίνει μία μικρή μπουτίκ στο πολυκατάστημα που αναφέραμε, στο κέντρο της Κοζάνης.

ΤΙΤΛΟΣ: Βόρειοι Αργους Ορεστικού

Ευχάριστα νέα έχουμε, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν εγκαίνια σε αρκετούς συνδέσμους στην περιφέρεια. Ενημερωθήκαμε πως θα γίνει επανασύσταση της Λέσχης φίλων ΠΑΟΚ Βόρειοι Αργους Ορεστικού. Μάλιστα την προσεχή Κυριακή 5 Ιουλίου στις 17:00 θα διεξαχθούν εκλογές στη Λέσχη φίλων ΠΑΟΚ Βορείων του Αργους Ορεστικού για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Εκεί βρίσκεται και ο φίλος μας ο «ταβερνιάρης». Γνωστός για τις «παρεμβάσεις» του με τα εύστοχα μηνύματα που στέλνει στον EXTRASPORT.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις