15.000 στην Τούμπα!

15.000 στην Τούμπα! paokprotiii.jpgΤρέλα! Πανδαιμόνιο! Παροξυσμός! ΠΑΟΚ... θάλασσα! Λέξεις που περιγράφουν την εικόνα στην πρώτη του προπόνηση του ΠΑΟΚ για την νέα χρονιά μπροστά σε 15000 φιλάθλους του που ήταν στην Τούμπα στέλνωντας το μήνυμα για την νέα χρονιά από νωρίς. Ο κόσμος του «δικεφάλου» αποθέωσε τον Ζαγοράκη, αλλά επίσης τα νέα και παλιά αστέρια της ομάδας. Σεφτέ στα γκολ για Φιλομένο και Κουτσιανικούλη! Το gazzetta.gr ήταν στην Τούμπα.


18:00
Βγήκαν οι παίκτες γνωρίζοντας την αποθέωση. Ο κόσμος είναι ξεπερνάει τους 15.000 και ειδικά οι νέοι παίκτες έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από την υποδοχή. Την τιμητική του είχε και ο Ζήσης Βρύζας, με τους οπαδούς να του πιστώνουν τις πολύ καλές κινήσεις που έχει κάνει στο μεταγραφικό παζάρι.

17:40
Περισσότεροι από 5.000 κόσμος στο γήπεδο αυτή τη στιγμή και όσο περνάει η ώρα η προσέλευση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και εκτός των επίσημων έχουν αρχίσει να γεμίζουν και οι υπόλοιπες κερκίδες.

17:30 Μέσα στο περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας, υπάρχει ένα ειδικό σημείο, όπου οι παίκτες θα πετάξουν στους φιλάθλους μπάλες.

Η μέρα που περίμεναν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα των μεταγραφών, είναι πλέον γεγονός. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 18:00 την πρώτη της προπόνηση μπροστά στους οπαδούς της, που από την πλευρά τους ετοιμάζονται να αποθεώσουν τους παίκτες και τον Πορτογάλο προπονητή.

Μία ώρα πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση η παρουσία του κόσμου γίνεται όλο και πιο έντονη. Η ατμόσφαιρα είναι πανηγυρική και σε σχέση με πέρσι, φέτος όλες οι θύρες είναι ανοικτές για να υποδεχτούν τους φιλάθλους του «δικεφάλου».

Στο γήπεδο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, τόσο μέσα όσο και έξω από αυτό. Μάλιστα με δεδομένο το ότι σήμερα θα κάνει την επίσημη πρώτη του προπόνηση και ο Άρης. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι κλούβες των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί μπροστά σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Αποθέωση για Ζαγοράκη

Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης ένιωσε την λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπο του. Μάλιστα όταν μπήκε μέσα στο γήπεδο και φιλησε έναν φίλο του ΠΑΟΚ που ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι όλο το γήπεδο φώναζε:«Ζαγοράκη να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις».

Από κει και πέρα στις θύρες 5-6 υπήρχε πανο που έγραφε: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο μετοχές και διαρκείας, είναι ο κόσμος του και οι εκδρομες». Η λέξη εκδρομές ήταν γραμμένη με πράσινα, κόκκινα και κίτρινα γράμματα ως μήνυμα για εισιτήρια στα ματς της Αθήνας.





Σεφτέ για Φιλομένο και «Κούτσια»

Τα πρώτα τους γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ έστω και σε οικογενειακό διπλό και μάλιστα με 13 παίκτες εναντίων 13 πέτυχαν οι νεοαποκτηθέντες Φιλομένο και Κουτσιανικούλης. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 3-3. Για την μια ομάδα σκόραραν οι Φιλομένο (2) και Κονσεϊσάο και για την άλλη οι Μπαλάφας, Μουσλίμοβιτς και Κουτσιανικούλης!

Σάντος: «Πάντα αυτός ο κόσμος μας εκπλήσσει και αξίζει το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουν πραγματοποιηθεί οι περισσότερες κινήσεις αλλά όχι όλες. Μας περιμένει δουλειά ως τα επίσημα ματς»

Τσιρίλο: «Απίστευτη ατμόσφαιρα. Πρώτη φορά ζω κάτι τέτοιο σε πρώτη προπόνηση»

Χαλκιάς: «Είναι ενθουσιασμένος ο κόσμος και αυτό οφείλεται στην περσινή σεζόν. Σκοπός μας είναι να πετύχουμε τους στόχους μας. Να βγούμε στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Οι υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες γιατί υπάρχει και η Ευρώπη».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις