Βλάνταν Ίβιτς: «Θέλουμε πρόκριση στους ομίλους»

paok-panthr_kosmos.jpgΤην Τετάρτη το απόγευμα στις 19:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την προετοιμασία του και ως είθισται χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας θα τρέξουν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τους παλιούς και τους νέους ποδοσφαιριστές. Έτσι θέλουν να στείλουν το μήνυμα στην διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως και τη νέα χρονιά θα είναι στο πλευρό τους. «Θέλουμε πρόκριση στους ομίλους», σχολίασε στο gazzetta.gr ο Βλάνταν Ίβιτς.


Κακά τα ψέματα είτε νέος είτε παλιός όλοι οι ποδοσφαιριστές περιμένουν αυτό το πρώτο ραντεβού με τον κόσμο. Και στον ΠΑΟΚ οι παίκτες τα τελευταία δύο χρόνια αυτό το ραντεβού το ζουν και με το παραπάνω. Ο Βλάνταν Ίβιτς για δεύτερη φορά θα «γευτεί» την ΠΑΟΚτσήδικη ζεστασιά και όπως εκμυστηρεύτηκε στο gazzetta.gr «αυτή η σχέση με τον κόσμο μας βοήθησε πάρα πολύ την περασμένη χρονιά».

Ο Σέρβος μέσος καλωσορίζει στην Τούμπα όλους τους νέους του συμπαίκτες, ενώ μιλάει και για τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά. «Είναι θετικό που ο κόσμος θα ρθεί και αύριο στην Τούμπα για να μας ευχηθεί καλό ξεκίνημα. Αυτός ο κόσμος μας βοήθησε σημαντικά να πετύχουμε τους στους στόχους μας την χρονιά που πέρασε. Είμαι πεπεισμένος πως η χρονιά που ξεκινάει αύριο θα είναι καλύτερη για τον ΠΑΟΚ», επισήμανε στην συνέχεια.

Μακριά από τραυματισμούς

«Να ευχηθώ σε όλους παλιούς και νέους συμπαίκτες να έχουμε υγεία πάνω από όλα και μακριά από τραυματισμούς. Γιατί είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε κάποιο στάδιο αποθεραπείας. Για τους νέους συμπαίκτες θα πω το καλωσορίσατε», ανέφερε μετά.

Υψηλοί στόχοι

Όσον αφορά στους στόχους δήλωσε: «Ξεκινάμε την προετοιμασία όπως και πέρσι 1η Ιουλίου. Οι υποχρεώσεις της ομάδες είναι περισσότερες. Από φέτος έχουμε την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και μάλιστα θα δώσουμε παιχνίδια πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι η ομάδα να μπει στους ομίλους. Αυτό είναι ο βασικός μας στόχος τώρα.

Βέβαια υπάρχει το Πρωτάθλημα που θέλουμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά και το Κύπελλο που θέλουμε να το κατακτήσουμε. Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα μέχρι που θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας. Καλή αρχή».

Το θέμα της απόκτησης του Μίρκο Σαβίνι ουσιαστικά έχει κλείσει θετικά για τον ΠΑΟΚ και πλέον το μόνο που απομένει είναι να έρθει ο 30χρονος Ιταλός αριστερός μπακ από την Νέα Υόρκη στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του που θα είναι τριετούς χρονικής διάρκειας. Η άφιξή του είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και την Πέμπτη κάτι που θα ξεκαθαρίσει από τα αεροπορικά εισιτήρια που θα βρεθούν.

Όσο για το θέμα του Βίκτορ Βιτόλο όλα θα εξαρτηθούν από την συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο της Ρασίνγκ Σανταντέρ, Φρανσίσκο Περνία, παρουσίας του μάνατζέρ του, Ραφαέλ Θούρο.

Στην Καβάλα θα συνεχίσει ο Βασίλη Λάκης μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Βασίλη Λάκη. Ευχαριστούμε θερμά τον ποδοσφαιριστή για τις υπηρεσίες του τα δυο προηγούμενα χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις