Προς αποδέσμευση ο Βιτόλο

thumbnail

Σε “βαθειά νερά” έχει μπει η περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο και της αποδέσμευσής του από την Ράσινγκ Σανταντέρ. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο παίκτης στο χθεσινό φύλλο του “Μ”, δεν υπάρχει καμία περίπτωση για να συνεχίσει στη Ράσινγκ, καθώς το μόνο πράγμα στο οποίο συμφώνησαν, η πλευρά του Ισπανού μέσου και αυτή της διοίκησης της Σανταντέρ, είναι ότι οι δρόμοι τους πρέπει να χωρίσουν.

Για να γίνει όμως αυτό, ο παίκτης πρέπει να πάρει την “ελευθέρας” του, καθώς δεσμεύεται με ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον σύλλογο της Καντάμπριας. Το “Μ” επικοινώνησε χθες με τον ατζέντη του Βιτόλο, Ραφαέλ Θούρο, ο οποίος έδωσε τη δική του εκτίμηση για την κατάσταση. Ο κ. Θούρο δήλωσε συγκεκριμένα στο “Μ”: “Με τον πρόεδρο της Ράσινγκ, Φρανθίσκο Περνία είχαμε μόνο μία συνάντηση, την Τρίτη, η οποία κράτησε πολλές ώρες. Ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευση του παίκτη. Δεν θέλω να μιλήσω με νούμερα. Πάντως, η Ράσινγκ οφείλει τρεις δόσεις στον Βιτόλο. Ακόμη, τόσο η Θέλτα, όσο και ο Άρης οφείλουν χρήματα στον παίκτη, τα οποία τα δούλεψε και πρέπει να τα πάρει. Είναι ευθύνη των δύο ομάδων που δεν τον πλήρωσαν, αλλά και της Ράσινγκ, καθώς εκεί ανήκε ο παίκτης όταν δόθηκε ως δανεικός. Όλα τα παραπάνω είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων”.

Σε ερώτηση για το αν οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο, ο κ. Θούρο απέφυγε να απαντήσει: “Είμαστε σε αυτό το στάδιο και περιμένουμε. Δεν μπορώ να πω πότε θα ολοκληρωθούν”.

Την Κυριακή ο Σαβίνι

Στο μεταξύ δεν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά την άφιξη του Μίρκο Σαβίνι. Ο παίκτης σήμερα λογικά ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής του από την Καραϊβική με προορισμό την Ιταλία όπου αναμένεται να φθάσει αύριο και εν συνεχεία την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή, να έρθει στην Ελλάδα. Όλα αυτά με την επιφύλαξη κάποιας αλλαγής στις πτήσεις που μπορεί να καθυστερήσουν τον παίκτη ή και να τον φέρουν συντομότερα στην Ελλάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις