Δεκάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας τους για την νέα αγωνιστική περίοδο, σήμερα, τελευταία ημέρα ανανέωσης των περσινών καρτώ


Η προσέλευση των φίλων του ΠΑΟΚ θα γίνει μεγαλύτερη το απόγευμα καθώς τα γραφεία «κλείνουν» στις 19:00. Εφόσον όμως σπεύσουν αρκετοί πρώην κάτοχοι διαρκείας για να ανανεώσουν τις κάρτες τους, είναι βέβαιο πως θα δοθεί μία μικρή χρονική παράταση. Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ από την πλευρά τους προσπαθούν να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τους φιλάθλους. Λίγο μετά τις 19:30 σήμερα το βράδυ θα γίνει γνωστός ο τελικός αριθμός διάθεσης και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιτελών του Δικεφάλου, περισσότεροι από 13000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να ανανεώσουν τις κάρτες τους για την νέα σεζόν. Το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραμείνουν κλειστά για να γίνει η σχετική εκκαθάριση. Η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας θα αρχίσει από την ερχόμενη Τρίτη. Και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουλίου. Οι επιτελείς του Δικεφάλου εκτιμούν πως ο συνολικός αριθμός θα αγγίξει τις 20.0000. Πάντως είναι φανερό πως στα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ την νέα αγωνιστική περίοδο η Τούμπα θα είναι γεμάτη. Μία εικόνα που είναι γνώριμη στους περισσότερους, τα τελευταία χρόνια.

Εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις
Δεν έχει κλείσει ακόμη ο κύκλος των μεταγραφών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες περιμένουν την θετική ολοκλήρωση της απόκτησης του Βίκτορ Βιτόλο ενώ προσμένουν και με αγωνία τις εξελίξεις στο θέμα του Αντελίνο Βιερίνια. Ειδικά για τον τελευταίο, δεν έχει διευκρινιστεί εάν τελικά η Πόρτο θα τον αφήσει ελευθερο ή θα ζητήσει και μία μικρή αποζημίωση από τον ΠΑΟΚ. Εφόσον ισχύσει το τελευταίο ενδεχόμενο, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ίσως αλλάξουν στάση. Έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις και θα τις προωθήσουν εάν κάποιες περιπτώσεις «στραβώσουν». Η αλήθεια είναι ότι τα χρονικά περιθώρια που δίνουν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση μίας μεταγραφής είναι συγκεκριμένα. Θέλουν να βρίσκονται όλοι οι παίκτες στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία στις 8 Ιουλίου. Και είναι λογική αυτή η σκέψη καθώς ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα στις 30 Ιουλίου. Και λίγο νωρίτερα στις 17 Ιουλίου θα μάθει το όνομα του αντιπάλου του από την κλήρωση που θα γίνει στην Νιόν της Ελβετίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις