Υπομονή μέχρι την Δευτέρα για Βιερίνια

paok_eisitiria.jpgΣτον ΠΑΟΚ, αν κάποια περίπτωση θεωρούσαν σίγουρη ήταν αυτή του Βιερίνια. Να όμως πως τα γεγονότα δεν δικαιώνουν αυτούς που το υποστήριζαν με θέρμη. Ο Πορτογάλος δεν μπορεί να «ξεφύγει» από την Πόρτο με αποτέλεσμα η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών να κρέμεται σε μια κλωστή. Ο Δικέφαλος του Βορρά δίνει διορία στους «Δράκους» μέχρι την Δευτέρα να απαντήσουν. Αν δεν υπάρξει απόφαση από Πορτογαλία μεριά τότε το όνομα του Λεονάρντο έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Η στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα Βιερίνια έφερε εκνευρισμό στους παράγοντες του ΠΑΟΚ που αποφάσισαν να πιέσουν καταστάσεις. Η Πόρτο άλλαξε στάση και πλέον δεν ανάβει το πράσινο φως για να έρθει ο Πορτογάλος μέσος στην Ελλάδα και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αρχικά η Πόρτο έδειχνε θετική στο να παραχωρήσει τον παίκτη διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης, όμως τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Πορτογαλία, οι «δράκοι» λέγεται πως σκοπεύουν να ζητήσουν ένα σεβαστό ποσό προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον Βιερινία.
Εάν μέχρι την Δευτέρα δεν υπάρξει οριστική διευθέτηση τότε ο ΠΑΟΚ θα υποχρεωθεί να κινηθεί διαφορετικά. Να αφήσει δηλαδή το θέμα Βιερίνια και αν κοιτάξει άλλες περιπτώσεις παικτών, όπως αυτή του Λεονάρντο του Λεβαδειακού.

Καμία ανησυχία για Βιτόλο

Σε ότι αφορά τον Βιτόλο δεν υπάρχει ανησυχία. Η καθυστέρηση στο συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει με τα χρήματα που οφείλει η Σανταντέρ στον Ισπανό μέσο. Είναι πιθανόν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο Βιτόλο να ταξιδέψει από την πατρίδα του στην Ολλανδία, όπου θα βρίσκεται η ομάδα του ΠΑΟΚ από την Τετάρτη (8/7) το απόγευμα στο Άρνεμ.

Αμπουμπακαρί: Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό

Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί νιώθει ιδιαίτερα τυχερός που θα αγωνιστεί σε ιδιαίτερα υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο. «Στον ΠΑΟΚ, κάθε μέρα που περνάει νιώθω ότι μαθαίνω όλο και περισσότερα νέα πράγματα. Το επίπεδο των παικτών είναι πολύ υψηλό και αντιλαμβάνομαι ότι έχω πολλά πράγματα να μάθω», επισήμανε ο Αμπουμπακάρι.

«Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά για να κερδίσω το ρόλο μου στην ομάδα, όμως δε φοβάμαι τη σκληρή δουλειά. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και οι παλαίοτεροι παίκτες προσπαθούν να βάλουν εμάς που ήρθαμε τώρα και τους νεότερους στο κλίμα. Νιώθω τυχερός που έχω την ευκαιρία να παίξω στην ίδια ομάδα με παίκτες όπως ο Κονσεϊσάο και ο Γκαρσία, που έχουν παίξει στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου με τους καλύτερους παίκτες. Όταν παίζεις μαζί με καλύτερους παίκτες, είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθείς κι εσύ», πρόσθεσε ο Γκανέζος χαφ.

Από Τρίτη τα... ελεύθερα διαρκείας στην Τούμπα


Το... τσουνάμι αγάπης των οπαδών του ΠΑΟΚ προς την ομάδα τους καλά κρατεί και αυτό φαίνεται από την τεράστια ζήτηση αλλά και διάθεση των εισιτηριών διαρκείας στους παλιούς κατόχους. Πλέον από την Τίτη ξεκινάει η διάθεση για όλους.

Έως και το βράδυ της Παρασκευής οπότε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανανέωσης για τους κατόχους της περσινής περιόδου είχαν πωληθεί 13.408 εισιτήρια διαρκείας. Αριθμός αν μη τι άλλο εντυπωσιακός. Το τμήμα διάθεσης των διαρκείας θα παραμείνει κλειστό απο το Σάββατο εως και τηνΔευτέρα και από το πρωί της Τρίτης ξεκινάει η πώληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις