Έκλεισε και ο Σαβίνι!

Έκλεισε και ο Σαβίνι!

Το μεταγραφικό παζλ του φετινού ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται με σταθερά βήματα. Χτες παρουσιάστηκαν επίσημα ο Λούσιο Φιλομένο (αναλυτικό ρεπορτάζ στις σελίδες 32-33) και ο Ολιβιέ Σορλέν (ο Δικέφαλος πήρε τα δικαιώματά του από τη Ρεν καθώς ως τώρα ήταν δανεικός), ενώ το βράδυ επήλθε οριστική συμφωνία και με τον Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος ανεβάζει τις μεταγραφικές κινήσεις στις εννέα (μαζί με του Σορλέν…)! Ο Ιταλός αριστερός μπακ έφτασε χτες σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και σήμερα θα ολοκληρωθεί και το τυπικό θέμα της μεταγραφής του με την ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων.
Οι τρεις παραπάνω παίκτες προστίθενται στη λίστα των νέων αποκτημάτων μαζί με τους Κουτσιανικούλη, Αμπουμπακαρί, Κρέσιτς, Παπάζογλου, Φωτάκη και Τσιρίλο ανεβάζοντας τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ στα εννέα.
Ποιος είναι ο Σαβίνι
O Μίρκο Σαβίνι γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1979 στη Ρώμη. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και φέτος τον Ιανουάριο έπαιζε δανεικός στην Παλέρμο από τη Νάπολι με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι σήμερα, (30/6/2009). Έχει ύψος 1,82μ. και ζυγίζει 74 κιλά.
Φημίζεται κυρίως για τα ανασταλτικά του καθήκοντα έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο στην Ιταλία. Ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί για το Σαβίνι και πέρυσι, αλλά τότε η Νάπολι ζητούσε πολλά…
Ο Ζήσης Βρύζας τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Φιορεντίνα
την περίοδο 2003 -2004, κάτι που φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση να κλείσει στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθούν Βιερίνια και Βιτόλο

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσουν θετικά και ακόμη δύο μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ. Καταρχάς του Βιερίνια, ο οποίος θα οριστικοποιήσει την παραμονή του στο Δικέφαλο πιθανότατα με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς οι ιθύνοντες της Πόρτο του έχουν ανάψει το πράσινο φως για να μείνει ελεύθερος και μένει το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης. Κατά δεύτερο λόγο, ο ΠΑΟΚ περιμένει να μείνει ελεύθερος και ο Βίκτορ Βιτόλο από τη Σανταντέρ για να γίνει κάτοικος Τούμπας. Σύντομα αναμένεται να κλείσουν θετικά και τα δύο θέματα και να ανέβουν οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ στις 11, καθώς ο Βιερίνια τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις